|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες....
Και τώρα ξεκινάει το ψάξιμο για τον εξοπλισμό.... Το ats τι είναι ακριβός???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.google.gr/search?q=ats&o...f+scrubber+diy
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στα αλάτια!
Στα είπε όλα ο Κώστας πολύ ωραία! Να συμπληρώσω ότι για σκίμμερ αν βάλλεις σαμπ πολύ καλή επιλογή είναι το tunze 9002. Όπως επίσης και αυτόματη αναπλήρωση δες της ww, ή απο ebay, ή απο εξωτερικό(fish street, reefshops κλπ). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Για σκίμερ στο tunze 9002 έχω καταλήξει και για αναπλήρωση το ψάχνω ακόμα... Το ats είναι απαραίτητο??? Ζωντανό βράχο να μη βάλω καθόλου??? Από αναλώσιμα αλάτια,υγρά-ζουμιά,τεστ πια προτείνεται απ τη πείρα σας??? Και μία χαζή ερώτηση...οι ζωοανθοί και τα lps πως τρέφονται ρίχνεις κάτι στο νερό??? ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 29-03-14 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από βδομάδα ξεκινάω το project αλλά έχω ακόμα πολύ διάβασμα και σίγουρα πολλές ερωτήσεις!!!
Και πάλι πολλά ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίσκους...!!! τι λέτε να το προσπαθήσω; | akisk | Δίσκοι | 16 | 18-04-07 17:38 |