|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι φωτισμό χρησιμοποιείς?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ουτε και εγω εχω ξανακουσει κατι τετοιο.
χωρις παρεξηγηση και χωρις να χαλασω το θεμα, μπορεις να μας πεις λιγα πραγματα για αυτο, ισχυει για ολα τα κοπαδοψαρα? η να δωσεις καποιο λινκ με καποια πληροφορια. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω φιλε γιατι το ενυδρειο το πηρα απο ιδιωτη, πως μπορω να μαθω τι φωτισμος ειναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες τι γραφει επανω στις λαμπες.
|
|||
|
|||
![]()
Γραφει SCHWABE L40
Να ρωτησω και κατι αλλο.... Ειναι αναγκαστικο να εχω κοπαδακια των 8 ψαριων; Ενας φιλος μου εχει πολλα απο 3-4 μονο και ειναι μια χαρα εδω και κανα 6μηνο τωρα..Δεν ειναι βεβαια κοπαδακια, ολα μαζι κολυμπανε αλλα θελω κι εγω να παρω πιο πολλα οχι μονο 2 κοπαδακια. Να εχω ας πουμε 4 τιγρακια, 4 τιγρακια αλλου χρωματος, 4 ψαρακια που να ταιριαζουν με τιγρακια κλπ και 2 μεγαλυτερα για να κανουν τη διαφορα. 2 γλυφτες και 2 για τα τζαμια (δε θυμαμαι πως τα λενε). Μπορω να το κανω ετσι; |
|
|||
|
|||
![]()
Για τα τζάμια ξύδι απο έξω και σφουγγαρακι μαγνήτης για το μεσα (algae scrubber). To ψάρι γλείφτης (πλεκοστομος) γίνεται πάνω απο 15 εκατοστά, θέλει τουλάχιστον 200 λίτρα κ εξωτερικό φίλτρο σοβαρό.
Στα pet shop κάνουν έγκλημα που τους προτείνουν. Μην το παράφορτώσεις με ψάρια, δεν θα σου αρεσει το αποτέλεσμα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παντως και σημερα μολις ανοιξε η λαμπα αμεσως πηγαν στη γωνια κατω απο το φιλτρο και στεκονται εκει... Απλα σημερα λιγο φευγουν απο το μερος τους πανε λιγο πιο εκει στα γρηγορα και μετα παλι στη γωνια τους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nikos24;830176]Γραφει SCHWABE L40
Αυτο ειναι μπαλαστ,στην λαμπα τι γραφει;
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=stav;830189]Στη λαμπα λεει OSRAM 18W
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nikos24;830193]Ειναι 18watt δεν ειναι πολλα για τα λιτρα σου.Αφησε τα θα συνηθισουν,βαλε
χρονοδιακοπτη για ειναι σταθερη η φωτοπεριοδος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |