|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ ξεχασα το φοντο.
![]() Καποια αναφορα (εκει στο "πως να κρατησω το ψαρι μου δραστηριο") οτι το μαυρο φοντο προκαλει μονιμο καθρεφτη, με αποτελεσμα το ψαρι να βλεπει τον εαυτο του, και να ειναι συνηθως σε μονιμο αγχος. Καλο ειναι να αποφευγεται. ------------------------- Αυτο το "Αυτή η ρουτίνα δίνει και την ευκαιρία να καθαρίσετε και το βυθό του ενυδρείου" μηοως ειναι περιττο? Δλδ, τι βρωμια να κανει ενα ψαρι στο βυθο? Και πες οτι τον καθαριζει προληπτικα, μηπως ειναι πιο πολυ ρισκο να κανει ζημια στο βυθο (αν ειναι αρχαριος), παρα καλο με την προληψη?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 20-03-14 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο αν βαλω και το φοντο κλπ,ξεφυγαμε πολυ απτο φυλαδιο κ παμε για βιβλιαρακι
![]() δικιο εχεις,αλλα ειναι και πληροφοριες που θα πρεπει να ψαχτουνε περισσοτερο απτον καθε ενδιαφερομενο.σε δυο σελιδες δεν ειναι δυνατο να χωρεσουν ολα. για το βυθο,δεν γραφει οτι ειναι υποχρεωτικο το σκουπισμα. γιαυτο γραφει οτι ειναι "ευκαιρια".εξαρταται και απτην ποσοτητα και τον τυπο τροφης,το ειδος του βυθου,την κυκλοφορια,τον αριθμο ψαριων,αν υπαρχουνε αλλα ζωντανα(σαλιγκαρια κλπ κλπ). ειναι αδυνατο να αναφερθουνε ολα. αλλα νομιζω οτι το σκοπο του τον εξυπηρετει οπως ειναι μια χαρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια καί απαραίτητη για να έχουν αυτά τα πανέμορφα ψαράκια την φροντίδα που τους αρμόζει.Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος οτι θα γίνει αποδεκτό απο όλους τους μαγαζάτορες ειδικά αυτούς μεγάλων αλυσίδων που αρέσκονται να πουλανε τα ψαράκια σε πλαστικά ποτήρια ή να τους έχουν σε πλαστικά ραφάκια με νερό λιγότερο του ενός ποτηριού...Προσωπικά μόλις προχτές είχα έντονη αντιπαράθεση με έναν πωλητή 1ον για το θέμα των ποτηριών όπου επέμενε οτι είναι πολυ ανθεκτικά και "δεν έχουν ανάγκη αυτά" και 2ον γιατί πρότεινε σε μια κυρία και στο παιδάκι της να το βάλουν σε γυάλα και όταν παρενέβην και είπα στην κυρία οτι καλό είναι να το βάλει σε ενυδρείο κτλ. κτλ μόνο που δεν πιαστήκαμε στα χέρια με τον τυπά που αντέδρασε λέγοντάς μου να κοιτάω την δουλειά μου και οτι δεν ξέρω.Συμφωνώ με τον lifefx οτι ίσως να έπρεπε να είναι πιο επιτακτικό και απόλυτο.
και πάλι μπράβο για την προσπάθεια και ελπίζω να πιάσει τόπο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ανεβαζω ξανα(το αλλαξα και στο ποστ παραπανω),με το τελικο αρχειο μετα και τις τελευταιες αλλαγες του maverick
![]() χωρεσε και μια φωτο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@βουκακας
ελπιζω κιεγω να εχει την αποδοχη που πρεπει. δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος για να πω την αληθεια,αλλα θα δειξει. δεν θα εξαφανιστουνε ξαφνικα οι ασχετοι πωλητες,αλλα το φυλλαδιο υπαρχει στα ελληνικα πλεον και οποιος θελει μπορει να κανει κατι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα και σε λίγα πετ σοπ να "πιάσει" (πχ σε αυτα που δραστηριοποιούνται στο φόρουμ και φαίνεται να συμφωνούν με διάφορες απόψεις που εκφράζονται εδώ), φανταστείτε πόσοι νέοι χομπίστες θα επωφεληθουν και κυρίως πόσοι μονομάχοι θα σωθούν...
¶λλη μια φορά μπράβο στον Γιώργο για την ιδέα και τη δουλειά που έριξε ![]() ![]() ![]() Μόλις δώσει το ΟΚ ο αρχηγός, θα το βάλουμε και υπόμνημα να μην το ψάχνουμε στις σελίδες. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
ΑΡΘΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DENDROBATES AURATUS | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 19-04-11 22:51 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |