|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλά το πρώτο καιρό,μέσα στο ενυδρείο βρισκόταν ότι ήθελες....δηλαδή είχα αρκετά και αταίριαστα είδη....τους τελευταίους 2-3 μήνες καθάρισε και έμειναν μόνα τους τα ψαράκια...μήπως φταίει και αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γέννες έπρεπε να έχεις όπως και δήποτε σ' αυτό το διάστημα. Ακόμα και μεταξύ αταίριαστων ειδών mbuna.
Μήπως δεν παρατηρούσες κάποιο θηλυκό όταν ήταν μπουκωμένο? γιατί υπάρχει περίπτωση να γεννούσαν, αλλά τα μικρά να χάνονταν. |
|
|||
|
|||
![]()
δε πιστεύω πως υπάρχει τέτοια περίπτωση....τι στο καλό,όσο και να μη ήθελα,κάποια στιγμή θα διέκρινα το μπουκωμένο στόμα...!!!άλλωστε τα παρατηρούσα κάθε μέρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
2 χρονια τα εχεις και δεν εχουν ζευγαρωσει ?τωρα μπερδευτικα και εγω δες αυτο που σου εγραψε ο κλεοβουλος ..αν και θα εκοβα το κεφαλι μου οτι ειναι θυληκες greshakei τα εχω κρατησει αυτα τα ψαρια με πολλες χιλιαδες απογονους ..εκτος αν λογο του αχταρμα ζευγαρωναν και απο το πολυ στρεσαρισμα τα εφτυναν συνεχως.
|
|
|||
|
|||
![]()
δε θέλω να βαλω απόχη πάλι μέσα γιατί πριν μια εβδομάδα άλλαξα τη διακόσμηση και δε μπορούσα να τα πιάσω με τίποτα....χτυπιόνταν συνεχώς...
![]() ------------------------- υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marios psilopoulos : 16-03-14 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δε βγάζεις καμιά φωτογραφία ακόμα;
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι λίγο κουνημένες αλλά...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφή κιχλίδων | QS-Plan | Διατροφή | 4 | 06-01-11 13:11 |
γέννα κιχλίδων-help!!!!!!!!! | redshark | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 12 | 27-01-07 21:03 |
συμβατότητα κιχλίδων | Mariel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 20-12-04 03:30 |
Αναγνώριση ψαριών (Κιχλίδων) | notios_n | Malawi | 17 | 01-05-04 12:26 |