|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα το restart δεν ξανα εβαλα... Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο... αλλα που...
|
||||
|
||||
![]()
Λεγοντας restart, τι ακριβως εκανες με λεπτομερειες?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 15-03-14 στις 19:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Μετεφερα τα ψαρια σε κουβα που εχω μονο για το ενυδρειο...
Το ενυδρειο το αδειασα το επλυνα με νερο, εξυσα οτι αλγη ειχε και το αφησα για 2 μερες στον ηλιο... Το χαλικι το ξεπλυνα με νερο και το ''εψησα'' στο φουρνο στους 200 βαθμους. Τα ξυλα τα ξεπλυνα με καυτο νερο και τα αφησα και αυτα στον ηλιο. Τα φυτα καθαρισα με οδοντοβουρτσα και μετα τα εβαλα και αυτα στον κουβα με τα ψαρια, καθαρισα και το φιλτρο με νερο του ενυδρειου. Και μετα απο 2 μερες το ξανα εστησα. Και βρεθηκα προ εκπληξεως οταν αντικρισα την αλγη ξανα και μετα απο τοση ταλαιπωρια...
|
||||
|
||||
![]()
Με το ενυδρειο καλα το πηγες, αν και μια απολυμανση με ξυδι, θα ηταν ακομα καλυτερη. Με υποστρωμα, ξυλα, επισης. Με τα φυτα, νομιζω, δεν εκανες καλα. Μια απολυμανση σε διαλυμα χλωρινης, πιστευω θα ηταν καλη για να μη μεταφερουν εντελως τιποτα στο νεο ενυδρειο.
Γι'αυτο σε ρωτησα τι ακριβως εκανες. Τι λαμπες εχεις (watts, τυπος, χρονος λειτουργιας), καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου, σε τι ποσο στο και ποσα νιτρικα εχεις περιπου πριν και μετα τις αλλαγες?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ-ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. | Sakisdraminos | Ζωοτόκα | 40 | 22-10-12 19:55 |
ξεκιναω απο εβδομαδα με αλατια! | faceck | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 27-12-11 19:30 |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
ξεκιναω μπερδεμενος !!!!! | johnpalavos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 05-11-07 15:01 |
ξεκιναω.... | drizzt do urden | Bettas | 6 | 06-10-06 18:56 |