|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι ![]() το γκομπυ ειναι απιστευτο... thn star polyps την ψιλοεθαψε και την μετακινησα επειδη ηταν στον χωρο του.... τωρα λεω να βαλω καμια γαριδα cleaner .... τι αλλο μπορω να βαλω??? ------------------------- Παράθεση:
την ρικορντεα οταν την ειχα κατω δεν πολυανοιγε, τωρα που την εβαλα εκει γινετε τουμπανο..... για σκληρα λεω να μην ξεκινησω ακομα γιατι τα ψιλοφοβαμαι....δεν εχω ακομα την καταλληλη πειρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 06-03-14 στις 21:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η euphyllia θα της πάρει λίγο, αλλά θα συνηθίσει την παρουσία τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο !!!!!
Πολύ ωραία !!!! Να τα χαίρεσαι....... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια, τα νεμο μου εχουν βγαλει κατι μαυρα στιγματα και απο οσο εψαξα στο ιντερνετ πρεπει να ειναι απο την εφυλια..clownfish hyper melanization... μαλλον οσο την ενοχλουνε, τοσο τα ενοχλει....
επισης. εδω και μια εβδομαδα εχω παρει συμπληρωμα για kh , αλλα καθε φορα που κανω μετρηση μου βγαζει 9. δεν καταλαβαινω, δεν υπαρχει καθολου καταναλωση?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα reef ....τι θα χρειαστω αν μπορειτε επειδη ειμαι νεος ..αναλυτικα...help | leo8 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-04-11 13:47 |
80L Ξεκινημα | Big Al | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-12-10 19:06 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |