|
|
|||
|
|||
![]()
δε ξέρω..και σήμερα το πρωί που έβγαζε αρκετό,κάποια ψάρια ήταν πολύ νωχελικά...έβγαλα το Co2 και έβαλα μια εξτρα αερόπετρα και συνήλθαν...
------------------------- το ίδιο έγινε και το απόγευμα..αλλά δυστυχώς δεν ήμουν εγώ σπίτι να τα προλάβω και το έκανε άλλος για μένα..πολύ πιθανών να μη τα πρόλαβε όμως και να τα χάσαμε από αργοπορημένη ενέργεια.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marios psilopoulos : 05-03-14 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικά ισχύει πως το βράδυ χρειάζεται καλύτερη οξυγόνωση αλλά μέχρι τους μαζικούς θανάτους, νόμιζα ότι απέχει
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
δε ξέρω τι να πω...αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου πει....γιατί έχω το Co2 έξω και δε ξέρω τι να κάνω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις τετοιες υπονοιες το βραδυ που κλεινουν τα φωτα βαλε μια αεραντλια να δουλευει χαλαρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έχω ήδη σε λειτουργία μια σχετικά μεγάλη...να βάλω και δεύτερη ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναταραξη στην επιφανεια εχεις καθολου? Υπαρχει περιπτωση να περασε μιγμα απο το μπουκαλι μεσα στο ενυδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
Και βέβαια μπορεί να υπάρξει ασφυξία (και όχι δηλητηρίαση) από DIY CO2. Το έχω πάθει και εγώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=69782 |
|
|||
|
|||
![]()
ανατάραξη υπάρχει..όχι μεγάλη βέβαια αλλά υπάρχει...για να πέρασε μείγμα είναι σχεδόν ακατόρθωτο..το μπουκάλι είναι αρκετά πιο χαμηλά από το ενυδρείο και τις περισσότερες ώρες το παρακολουθούσα
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικά πήρα το εξελ...το ενυδρείο αποτελείται από γκαπυ,ξιφοφόρους,κορυ,ρεντ τσερυ,μπαμπού,Egeria densa,Sagittaria Subulata,red snails,lemna minnor,πιστια,ανούμπιες,πολύσπερμα,κερατόφυλλο και βαλισνέρια...υπάρχει περίπτωση να έχω κανένα θέμα?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|