|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα εβλεπα οταν ειχα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπονοείς ότι τρομάζουν όταν με βλέπουν????
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, θα τρομαζαν περισσοτερο τα δικα μου
![]() Απλα, ακουω συνεχως (οχι απο εσενα μονο φυσικα) οτι κανενας δεν εβλεπε τα cpds. Οταν τα φιλοξενησα για καποιους μηνες (μετα ξεστησα το φυτεμενο και τα εδωσα), ηταν μονα τους σε 60 λιτρα με τα 2/5 φουλ φυτα και το υπολοιπο moss και βουνο, πιστεψε με οτι εβλεπα μονιμως και τα 15 που φιλενουσα. Δεν πηγαιναν στα φυτα, αλλα σουλατσαριζαν εκει που υπηρχε χωρος μονιμα. Βεβαια, οπως ολα τα ζωντανα που μπαινουν στο σπιτι μου, μπορει να εγιναν και αυτα περιεργα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω πάλι μόλις τα έβαλα σε μεγαλύτερο ενυδρείο (απο 60 λίτρα στα 120) τα βλέπω όλη την ώρα.. (ακόμα και με σβηστά τα φώτα φαίνονται
![]() ..αναπαραγωγή άνετα και σε ph 7.4.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Celestial pearl danio | aquahobby | ¶λλα ψάρια Ασίας | 4 | 13-12-10 16:00 |
Pearl celestial danios+ Melanotainia praecox. | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 04-11-08 18:07 |
Μεταφορά Celestial Pearl | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-04-08 20:23 |
Celestial Pearl Danio | Iann_is | ¶λλα ψάρια Ασίας | 11 | 27-02-08 16:06 |