|
|
||||
|
||||
![]()
Εχμμμμ σε εμένα ρε γμτ τα δύσκολα ?
Τέλος πάντων, δεν έχει εμφανές γεννητικό όργανο η μέλουσα μαμά. Αυτό που θα βγούν τα μωρά είναι.........grrrrr ![]() Από εκεί που κάνει κακάκια.......έλεος πιό ευγενικά δεν μπορούσα να το πω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε γιώργο με έκανες πρωί πρωί να χαμογελάσω μαλλο να γελάσω ναι ετσι ειναι οπως τα λες γιώργο μου, απλά θα ήθελα να συμφωνήσω με όλες τις απόψεις πιό πάνω.. ισως να μην γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω και χαίρομαι που την σκυτάλη τη πέρνουν νέα παιδιά, μπράβο σας παρακολουθώ απο μακριά και σας χαίρομαι.
|
|||
|
|||
![]()
Δες φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη για την (ψιλο)άσχετη ερώτηση που θα κάνω αλλά βλέποντας την φωτογραφία στο μύνημα του Tolis παρατήρησα ότι και τα 3 γκαπάκια που φαίνονται έχουν λίγο κόκκινο βραγχιακό επικάλυμα και επειδή έχω δει το ίδιο και σε δικά μου ψάρια ήθελα να ρωτήσω αν απλά έτσι είνα το χρώμα τους ή μήπως είναι κάποιος ερεθισμός.
|
|||
|
|||
![]()
Τα συγκεκριμενα της φωτο ειναι ξανθικη μορφη και οτιδηποτε κοκκινο φαινεται περισσοτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Toli,
Ομολογώ ότι με βοηθησε η φωτογραφία για να καταλάβω αλλά αυτός που έκανε εξαιρετική δουλειά ήταν ο halvas! ![]() ![]() Για να σοβαρευτώ...οκ το καταλάβανα το σημείο εξοδου ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν ειναι ερεθισμος.... Η φώτο είναι απο υγειεστατα και άκρως ενεργητικα ψαρια. Αλέξανδρος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|