|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση, η συνδεσμολογία για 2 μπουκάλια πώς είναι;μπορεί κάποιος να μου πει; ευχαριστώ πολύ.
|
#2
|
|||
|
|||
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
εστω και μια ελαχιστη διαρροη να υπαρχει δεν προκειται να βγαλει ποτε αρα πολυ προσοχη να μη χανει απο πουθενα..
εγω βαζω 2 φλυτζανια ζαχαρη-μισο κουταλακι μαγια-μισο κουταλακι σοδα....θερμοκρασια 35 βαθμοι και ενα κουνημα ολα μαζι και τελος..θερμοκρασια χωρου 22 βαθμοι και η πρωτη φυαλιδα σκαει σε 2 ΛΕΠΤΑ ![]() ![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς, επίσης, να διακρίνεις τις φυσαλιδούλες όπως παράγονται στο ζαχαρόνερο. Βάλε έναν δυνατό φακό να φέγγει στο ζαχαρόνερο κολλητά στο μπουκάλι. Με λίγη προσοχή, διακρίνονται οι μικρές μικρές φυσαλίδες CO2. Αν παράγονται τέτοιες και δεν έχεις κανονικές φυσαλίδες στην έξοδο μέσα στο ενυδρείο είναι βέβαιο ότι κάπου έχεις διαρροή.
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν έχω πρόβλημα με την παραγωγή πλέον, απλά ρωτούσα πως μπορώ να βάλω δύο μπουκάλια γιατί είχα δει κάπου ότι τα δύο μπουκάλια συνδέονται μεταξύ τους με ένα τρίτο. άλλα μάλλον λάθος θα θυμόμουν γιατί είδα τον παραπάνω σύνδεσμο και κατάλαβα πώς γίνεται. Ευχαριστώ και πάλι.
|
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=zHy4CtmnzeA (με 3 μπουκάλια ![]()
__________________
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι. Tο 3ο χρησιμοποιείται για ασφάλεια (ξεπλένει τους ατμούς αλκοόλ από τις φυσαλίδες και βοηθά στο να μην μπει ενυδρειακό νερό στα μπουκάλια με το ζαχαρόνερο αν χαλάσουν οι ανεπιστροφείς) και για bubble counter.
|
#8
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή την ζάχαρη και την μαγιά δεν την λιωνεται ;απλά τα ρίχνεται μέσα και το κουνάτε λίγο να ανακατευτουν;
|
#9
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα διαλύω δλδ σε αναλογη ποσότητα νερου και μετά μπαινουν στο μπουκάλι Ενα απ τα "μυστικά" ειναι σε καθε νεα ποσότητα που φτιάχνεις να κρατάς λίγη από την παλια Παίρνει μπροστά, πιο γρήγορα (μαγιά από μαγιά δλδ ![]() |
#10
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω σόδα και κιτρικό οξύ!!! ¶μεσο αποτέλεσμα, ανεξάρτητο θερμοκρασίας και σταθερότατη παραγωγή CO2!!!
Το δοκιμάζω 4-5 μήνες τώρα, μετά από μερικές στραβές (αναλύονται στο παρακάτω ποστ στο τέλος) δουλεύει άψογα!!! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78827 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπόλιασμα-αποτυχία | andris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-03-13 00:55 |
αποτυχία το μπόλι; | anonymous20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-03-12 12:10 |
αποτυχια κατασκευης diy co2 | takis07 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 06-01-11 13:22 |
αποτυχια | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-03-07 00:46 |
Αποτυχία | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-06 12:49 |