|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απο την αεραντλια δυσκολα να προκληθηκε προβλημα, κατα τη γνωμη μου. Σκεψου οτι τις δικες μου τις εχω με ενα μικρο εσωτερικο, μεχρι να τα καταφερω να παρω εξωτερικο που θελω, το οποιο δεν ειναι καθολου αποτελεσματικο στην αναταραξη του νερου. Στις 4-5 μερες ισα ισα που κανει το νερο λιγο να κινειται στην επιφανεια (εμφανιζοντας και πρωτεϊνικο φιλμ αρκετες φορες), αλλα προβληματα δεν εχω δει στο ενυδρειο.
Και εγω νομιζω οτι καπου αλλου πρεπει να επικεντρωσεις την προσοχη σου. Σε κατι που ισως προκαλεσε καποιο ειδος δηλητηριασης στις γαριδες σου.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίστα με πιθανές Αιτίες Εμφάνισης Αμμωνίας | matser | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-11-13 17:09 |
Ξαφνικός θάνατος σε αρλεκίνους | palia13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 04-08-13 15:40 |
Ξαφνικός θάνατος, 3 SAE. | kesanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-06-12 14:10 |
Τόσο ξαφνικός θάνατος? | Χριστόφορος Μίχας | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 27-02-10 03:17 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |