|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 25-02-14 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
manolischania... Το νοσοκομείο είναι αυτό δίπλα (δεξιά της) στην γεννήστρα ή κατάλαβα λάθος;
με το κόκκινο φως από τα δεξιά εχει πιτσιρίκια 3-4 μηνών και από αριστερά χωρίς φως είναι ο αρσενικός , το κόκκινο φως το χρησιμοποιούσα καθώς παρατήρησα ότι δεν ενοχλούσε κανένα ψάρι σε ωρα ύπνου και με βοηθούσε για τις βιντεοσκοπήσεις μου Διαφωνώ... και εξήγησα τους λόγους παραπάνω. Όταν συντρέχει λόγος προβλήματος στο ενυδρείο... ΔΕΝ κάνεις θεραπεία στο ψάρι, αλλά σε ολόκληρο το κεντρικό ενυδρείο.- Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε το αναφέρω και παραπάνω ότι προτιμώ αν πάει κάτι στραβά να γίνει θεραπεία σε όλο το ενυδρείο στην παρούσα φάση του video χρησιμοποιούνται όλα για αναπαραγωγές δίσκων , γενικότερα σε αυτά τα ενυδρεία έχουν μεγαλώσει ψαρια από διάφορες λίμνες γλυκού νερού , έχουν χρησιμοποιηθεί και ως νοσοκομεία καθώς μια εποχή μάζευα ότι ψάρι μου φώναζε βοήθεια από τα pet shop , έχουν χρησιμοποιηθεί για αρκετά πειράματα άνευ ψαριών αλλα και με ψαρια , το μοναδικό μου πρόβλημα ήταν ότι ήταν στο υπόγειο και χρειαζόταν μέρα παρα μέρα το βαρέλι προετοιμασίας 200 λίτρα νερό και τραβούσα λάστιχο από τον 1 στο -1
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ εξαιρέσουμε την γεννήστρα... στο κόκκινο φως ΔΕΝ μπόρεσα να δω τα ψάρια 3-4 μηνών (μπορεί να φταίει και η στραβομάρα λόγω ηλικίας)... και το αριστερά το έβλεπα κατασκότεινο!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν φαίνονται από αυτήν την κάμερα είχε και άλλη κάμερα που ήταν για το συγκεκριμένο ενυδρείο
και στο άνευ φωτισμού σε κάποια στιγμή φαίνεται μονο το μάτι του αρσενικού που πλησιάζει στο τζαμι άλλη κάμερα στο θαλασσινό , γενικός μεγάλος ματάκιας δυστυχώς δεν έχω ανεβάσει βιντεάκι στο youtubi από τα μικρά αν και έχω άπειρα video αλλα έχω ένα εύκαιρο για το πως ήταν στημένο εκείνη την εποχή το κεντρικό ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Ο Χριστός... κι' μάνα του!!!!!
![]() Ας ΜΗΝ πιάσουμε κουβέντα για το ενυδρείο... που απλά συμπεριλάμβανε ΚΑΙ δίσκους.... αν και θα μπορούσε να είναι ένα θαυμάσιο δισκοενυδρείο... λόγω μεγέθους. Απλά να διευκρινίσω ότι... με τέτοια "στησίματα" είμαι... οριζόντια, κάθετα, διαγώνια κλπ. αντίθετος.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() σερβιριστείτε.....συζήτηση δισκοπαθών ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισιτήρια... κόψατε;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο . Το βασικό είναι ότι εξελίχθηκα αρκετά διαβάζοντας και το ψάχνω ακόμα όχι μονο για δίσκους αλλα για αρκετές λίμνες και για μεσογειακό ενυδρείο όπου αυτό πιστεύω με πήγε σε άλλο επίπεδο και σε γνώσεις αλλά και σε όρεξη για μάθηση μιας και μπαίνεις σε ποιο δύσκολα μονοπάτια του hobby
όπου η σωστή διατήρηση ενός δίσκου η γενικότερα σε οποιουδήποτε ψάρι γλυκού μου φαίνεται παιχνίδι και στο σωστό στήσιμο και στις σωστές παραμέτρους . ο προβληματισμός μου τώρα είναι πως μπορώ να διατηρήσω ένα σφουγγάρι e.t.c καθώς στις πρώτες προσπάθειες δεν τα κατάφερα με μεγάλη επιτυχία αλλά μέχρι τότε που θα το επιχειρήσω ξανά ο samian θέλω να πιστεύω οτι θα έχει αποκτήσει τις γνώσεις ------------------------- έχω και χειρότερα video δίσκους με gourami δίσκους με gapy δίσκους να τρώνε τα neon ότι θες , μπορούμε να φτιάξουμε και υπόμνημα δισκοενυδρείου παράδειγμα προς αποφυγή ![]()
http://www.youtube.com/user/manolischania Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolischania : 26-02-14 στις 14:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | orfanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-01-09 15:18 |
ενυδρείο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ή Δώρο?? | dialpistis | Ζωοτόκα | 14 | 14-06-06 19:27 |
Ενυδρειο-νοσοκομειο:πωσ?? | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-01-06 12:11 |
Καραντινα;; | Pritanis | Δίσκοι | 9 | 16-04-05 12:15 |
ενυδρειο καραντινας - νοσοκομειο | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 11-03-04 21:50 |