|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω απλως δεν θελω να χασω τα φυτα αλλιως δεν ξανα βαζω πολυσπερμα μεσα θα βαζω μονο egeria και αλλα ελαχιστα και η egeria ειναι και ωρεο φυτο βγαζει ανθος στον αφρο ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να έχεις και να το κάνεις να μην έχει τρυπούλες, εκεί είναι η μαγκιά, βλέπω δεν έχεις καθόλου υπομονή, κρίμα τα μαθήματα
|
|||
|
|||
![]()
ειχα το ιδιο προβλημα πριν λιγο καιρο,τς αλλαξα μερος τπτ παλι, ημουν ετοιμος να τα πεταξω λεω θα τα ξανα βαλω και ας σαπισουν τα εβαλα με καλιο και βγαζει καινουργια φυλλα χωρις τρυπες πλεον, αλλα εβγαλε το κερατοφυλλο η μονη αλλαγη π εκανα δν ξερω αν ειναι και ρουφηχτρα καλιου.
|
||||
|
||||
![]()
Τακι ξερεις οτι δεν τα παραταω τοσο ευκολα αφτες της λιγες μερες που δεν εγραψα και δεν μπηκα εκανα μια μικρη μετατροποι στο ενυδρειο τα εβαλα κοντα στην εξοδο του co2 και εβαλα 3 μλ καλιο βλεπω κανει δουλιτσα .... τα μαθηματα ητανε σιγουρα τσαμπε-no money!!!!
![]() και το εψαξα οσο αφορα το ασβεστιο στα σαλυγκαρια να δω τη ειδος χαπιου μπορεις να βαλεις στο ενυδρειο και μαλον εχω βρει το σωστο με ενα ελατομα αφηνει υπολιματα αμα βαλεις 2 ταμπλετουλες .... ουτε χημηκα ουτε τιποτα ασβεστιο χαπι 1 χαπακι καθε μηνα μια χαρα θα ειναι τα σαλλυγκαρια 1 βδομαδα τωρα που την εβαλα και βλεπω να εχουνε γινει πιο ομορφα τα κελιφη τον σαλυγκαριον και εχουνε χρωματαρες παιδια μην βρησεται αλλα της εβαλα μετα αφου μου λυθηκαν η αποριες και της χρεισοιμοποιο και στα πτηνα μου χωρις καπιο προβλημα και ειπα να της δοκιμασο οντως αποδηδει το συγκεκριμενο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μέτρησες GH να δεις τι σκληρότητα έχει το νερό σου ;
|
||||
|
||||
![]()
οχι προβλημα δεν εχουνε αλλα λογο οτι εβλεπα οτι αρχηζανε και ξεφλουδιζε το κελιφος τους την εβαλα την ταμπλετα για μην πως ελυπε το ασβεστιο εγω παντος απο την αποδοση που ειδα δεν νομιζο να εβλαψε καπιο σαλυγκαρι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οι μελανοταινιες ξεριζωνουν την πολυσπερμα ! γιατι ??? | ΝΙΚΟΣΠΕ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 14-02-14 08:32 |
ΤΡΥΠΕΣ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-11-09 18:20 |
ΠΟΛΥΣΠΕΡΜΑ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-10-07 16:26 |