|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
co2 εχω το μπουκαλι για μπουκαλα αμα λες δεν γινεται σε ενα 60 λιτρο λιπασμα το εχω τσακισει και στα απο πανω που λεω και στο φλουρις και της σερα... οσο για τον φωτισμο ενταξει το βλεπω δεν νομιζο να θελει κιαλα φωτα ρεσι τακι υπαρχει περιπτοσει αλλα δεν βλεπω κατι για να πω οτι εχουμε ελυψη φως κατι γινεται με το νερο κατι λειπη .... τι να πω δεν ξερω μπορει να το βγαλω τελειος το πολυσπερα και να αφησο καμπομπα λυμνοφιλλα .....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μη βάζεις πολλά λιπάσματα, θα γεμίσεις άλγη, θα σου έλεγα να μη βάζεις τίποτα, δεν έχεις δύσκολα φυτά, και χωρίς λιπάσματα μια χαρά μεγαλώνουνε
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω αφτο αλγες δεν εχω τοσο καιρο που βαζω αλλα τα ανεβασα λιγο στην δοσολογια μπας και κανουνε δουλια στο πολυσπερμα...
|
|||
|
|||
![]()
ειχα τρυπες,εβαλα καλια και ειναι τελειο..μαλλον εκει σε βρισκω,ελλειψη καλιου
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φωτο!
Να καταλαβουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα ειδη hygropila θετουν προτεραιοτητα στην απορροφηση καλιου .
Σε περιπτωση ελλειψης τα φυλλα τους εμφανιζουν τρυπες .
|
|||
|
|||
![]()
oπως ειπα δηλαδη ελλειψη καλιου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οι μελανοταινιες ξεριζωνουν την πολυσπερμα ! γιατι ??? | ΝΙΚΟΣΠΕ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 14-02-14 08:32 |
ΤΡΥΠΕΣ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-11-09 18:20 |
ΠΟΛΥΣΠΕΡΜΑ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-10-07 16:26 |