|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οντως στην Ελλάδα δεν τα βρήκα πουθενά, υπάρχουν όμως στο Ebay http://www.ebay.com/itm/eSHa-MINAROL...item2c72a38636 http://www.ebay.com/itm/eSHa-OPTIMA-...item2c70290b6c μπήκαν στο watch list
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 19-02-14 στις 15:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα προϊόντα τις microbelift αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι ο lionfish στη κυψέλη
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορει καποιος καλος συντονιστης(
![]() να μεταφερει το θεμα στις betto-ασθενειες.... ευχαριστω. ------------------------- ευχαριστω για τη μεταφορα. update για το ψαρι. δυστυχως,μαλον θα μας αφησει ![]() μολις σηκωθηκα το ειδα στην επιφανεια.δεν πειραξα τιποτα χτες για να αφησω το πανακουρ να δρασει ενα 24ωρο τουλαχιστον. σημερα βλεπω το ψαρι να εχει χρωμα αλλα ειναι στην επιφανεια και δεν μπορει να σταθει απο μονο του. εκανα αμεσως αλλαγη νερου μολις το ειδα ειχα νερο ετοιμο στο βαρελι,αλλα δεν νομιζω οτι θα καλυτερεψει,δυστυχως. το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν τελικα το σκοτωσα εγω η οχι. μαλον η απαντηση ειναι και εγω,μαζι με την οποια ασθενεια εχει τελικα... ζει ακομα,αλλα δεν το βλεπω για πολυ. θα περιμενω να δω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 20-02-14 στις 10:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
George έκανες ότι μπορούσες να το σώσεις... μην λες βλακείες ότι το σκότωσες εσύ!!!
|
||||
|
||||
![]()
τι να το κανω ρε george,το θεμα ειναι οτι δεν μπορεσα να το σωσω το ψαρι τελικα.
τα θηλυκα τα βλεπω μια χαρα,ετοιμα για γεννα ειναι ![]() πολυ κριμα ![]() τι θα κανω τωρα δεν ξερω. απτη μια σκεφτομαι να τα βαλω ολα αγγελια να τα δωσω,απτην αλλη εχω και "κολλημα" ![]() αλλα τα ψαρια τι φταινε που εχω εγω κολλημα? ![]() αν ξεκιναγα τωρα ειναι πολυ πιθανο οτι δεν θα με πειραζε τοσο.θα περιμενα να ξαναφερει ο Σταυρος και θα ξαναδοκιμαζα. θα δω τωρα,ισως να κρατησω τα θηλυκα να δω πως θα πανε και βλεπουμε αργοτερα. θα παω να παρω και ανθρακα τωρα να βαλω πρωτα, και μετα θα δω τι θα κανω. |
|
||||
|
||||
![]()
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία George... τα ψάρια μην τα δώσεις, μπορεί να φέρει ο Σταύρος ξανά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν είναι υποχρεωτικό να φταις εσύ, το αντίθετο, προσπάθησες, δεν το άφησες έτσι. Εχεις να στήσεις πολλά ακόμα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΑΧΟΥ(;) | g4x4 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 01-08-08 14:23 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |