|
|
||||
|
||||
![]()
βαζω ζαχαρη και μαγια στο μπουκαλι και ριχνω το χλιαρο νερο 30-35 βαθμων, και το αφηνω οπως ειναι χωρις να το κουνησω καθολου.
φυσικα και περιμενεις, για να κανει τοσο γρηγορη αντιδραση επρεπε να εχεις κανα 30ρι στο σπιτι
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε ευχαριστώ πολύ θα περιμένω και εάν δω ότι δεν κάνει τίποτα, θα το δοκιμάσω έτσι όπως μου λες εσύ.
------------------------- Μια ερώτηση ακόμα, στην συνταγή που βρήκα εγώ έλεγε ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού μαγιά. εσείς πόσο βάζετε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 16-02-14 στις 07:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενα κουταλακι ξηρη μαγια βαζω και 2,5 κουπες του τσαγιου ζαχαρη,θερμοκρασια μιγματος 26-27 βαθμους το μεγιστο που κανει τωρα το χειμωνα για να παραγει co2 το μιγμα ειναι 5-8 ωρες με θερμοκρασια δωματιου 18 βαθμους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έβαλα ένα κοφτό κουταλάκι μαγιά. λέτε να φταίει αυτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα τα αλλα που εγραψα πρεπει να κοιταξεις καθως και για διαροες,και λιγακι υπομονη.........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διαροές από ότι έψαξα δεν είχα αλλά θα το ψάξω κι άλλο. οπότε υπομονή τώρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε την κατασκευη σε ενα κουβα με νερο, να δεις αν υπαρχει διαρροη στα σιγουρα. Αν υπαρχει, δεν θα δουλεψει. Τουλαχιστον θα ξερεις που να επικεντρωθεις. Αλλα πανω απ' ολα, υπομονη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι φοβερα βιαστικος μηχαλη!
Κανε λιγο υπομονη! Επισις καλο θα ειναι εκει που θα το εχεις να εχεις σταθερη θερμοκρασια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπόλιασμα-αποτυχία | andris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-03-13 00:55 |
αποτυχία το μπόλι; | anonymous20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-03-12 12:10 |
αποτυχια κατασκευης diy co2 | takis07 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 06-01-11 13:22 |
αποτυχια | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-03-07 00:46 |
Αποτυχία | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-06 12:49 |