|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά θέλω μια γνώμη για τα συγκεκριμένα φίλτρα ενδιαφέρομαι για το NCF-1000 και λόγο μιας προσφοράς που τρέχει αυτές τις μέρες λέω να το αγοράσω, η τιμή του είναι πολύ καλή .
θα υποστηρίζει το καινούργιο μου ενυδρείο που ετοιμάζω Malawi 240ltr καθαρά μαζί με ένα jbl cristalprofi 250.
|
||||
|
||||
![]()
η τιμη που βγαινει ειναι κάτι παραπάνω απο τίμια....
Με τόσα λίτρα κάδο υλικών,watt κατανάλωσης(+το οτι ερχεται ετοιμο με βανακια σωληνες υλικα) εγω δεν θα το σκεφτόμουν ![]() αφου ειδικα θα εχεις και 2ο φίλτρο(το οποιο δεν ειναι και απαραίτητο αλλα κακό δεν κάνει) θα εισαι σουπερ νομιζω ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορώ πχ το jbl να το έχω μόνο μηχανικό και το άλλο βιολογικό ;; ή και τα δύο με μηχανικό - βιολογικό;;
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι θα πούν καποιοι ,παντως εγω ή και τα 2 τίγκα σίποραξ+ελαφρόπετρα θα τα ειχα(με ενα 2 ψιλα σε πάχος σφουγγαρια να κρατάνε τα χοντρα) ή 1 μονο σφουγγάρια,1 τιγκα σιποραξ/ή ελαφρόπετρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποιο παλιοτερο ποστ που ειχε γινει αναλογη συζητηση (δυστυχως δεν βρηκα το θεμα), το "συμπερασμα" ηταν να μην "σπας" τη βιολογική & τη μηχανική φίλτρανση. Αν κάτι στραβωσει σε ένα απ τα δυο φίλτρα...
![]() Ενω αν εχεις βιολογική και μηχανική και στα δυο.....ε αν στραβωσει κατι, τοτε απλά θα πέσει η βιολογία σου...και θα προλάβεις να πάρεις μέτρα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερα και στα δυο σιποραξ με σφουγγαρι κατω, γιατι αν εχεις ενα με σφουγγαρι και ενα μονο σιποραξ χωρις τιποτα αλλο, τοτε θα σου γεμισει το σιποραξ με αρκετη βρωμα και λασπη και θα δυσκολευεται η βιολογια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Platy είναι λάθος αυτό που λες γιατί και πιο συχνά θα πρέπει να καθαρίζει κάποιος τα φίλτρα και δεν θα κάνει σωστή δουλειά και δεν θα έχει πάντα έτοιμο backup όπως λέει κι ο Σοκολατένιος
![]() Η γνώμη μου είναι όλα τα φίλτρα με το μηχανικό υλικό να προστατεύει το βιολογικό από το γρήγορο μπούκωμα και έτσι τη πιο σωστή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του. |
|
||||
|
||||
![]()
'Eις δίκιο Κλέο
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|