|
|
||||
|
||||
![]()
διαβαζεις τα μισα φιλε μου
το κοκκινο σκουληκι φερνει αρρωστιες μαζι του και παρασητα ξεκινα σκορδο σπιρουλινα για να καθαρισουν
|
||||
|
||||
![]()
χαρη δεν διαβαζω τα μισα,αλλα δεν εχω κανει διαγνωση ακομα,ποσο μαλον να βρω και την αιτια.
σκορδο μπαινει ετσι κιαλλιως μια φορα τη βδομαδα στην τροφη.(μπορω να το αυξησω αυτο δεν ειναι προβλημα) τη σπιρουλινα δεν θα τη φανε. -ξαναλεω-ειναι αγρια και πολυ επιλεκτικα στην τροφη. δεν προκειται να μαθουν σε μια μερα να τρωνε σπιρουλινα. ακομα και τα Flakes της σερα βουτηγμενα σε σκορδο τα σνομπαρουνε τις περισσοτερες φορες και εχουν κιαυτα σπιρουλινα. |
|
||||
|
||||
![]()
βρες τον τροπο να τους δωσεις
γεμιστη γαριδα με σπιρουλινα ![]() ![]() ![]() τα σκουλικια δεν ειναι καλη τροφη το ξερω απο τους δισκους ολο παρασιτα φερνανε μαζι
|
||||
|
||||
![]()
αυτο για τα παρασιτα στα σκουληκια το εχω ακουσει κιεγω αν και δεν μου εχει τυχει ποτε.
θα το δοκιμασω ομως αυτο που λες και θα δω. ------------------------- το βιντεακι με το αρσενικο. δειτε λιγο συμπεριφορα. τιποτα με τον αρακα.δοκιμασα τωρα,τον βαζει στο στομα και τον φτυνει. αν εφαγε ενα κομματι καταλαθος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 15-02-14 στις 19:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
George έχει χάσει το χρώμα του ή μου φαίνεται?
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι λιγο ξεθωριασμενο το χρωμα του.
στο βιντεο φαινεται περισσοτερο αποτι ειναι στην πραγματικοτητα. αλλα ειναι αναμμενα και τα φωτα τωρα και ισως τον ενοχλουνε καπως. |
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω να μειώσεις λίγο το φως, να μειώσεις το φαγητό και να αυξήσεις λίγο το αλάτι.
|
||||
|
||||
![]()
ελα νομιζω κατι βρηκα!δειτε φωτο στα βραγχια στη δεξια πλευρα του,φαινεται ενα ασπρακι σαν σκουληκι.
μα λεω κιεγω,τι διαολο! ![]() ------------------------- παω να παρω PP τωρα να το εχω και βλεπουμε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 15-02-14 στις 20:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΑΧΟΥ(;) | g4x4 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 01-08-08 14:23 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |