|
|
||||
|
||||
![]()
αστα,εγω ψηθηκα να παρω μετα το σεμιναριο και τωρα που βρισκω μικροσκοπιο,δεν βρισκω λεφτα
![]() θες ενα 400αρι στο νερο... που θα παει ομως... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν παρεις , να στο στειλω να το δεις... να μου πεις τι ειναι ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το δεις μεγενθυμενο μπορεις να το συγκρινεις το κυτταρο και να το βρεις το ειδος.
μια αναζητηση στο google και τα βρισκεις αυτα σχετικα ευκολα. εχω ηδη αρχισει και μαζευω λεφτα ![]() καλα μην τη φυλλαξεις κιολας για να τη δω ![]() εχουμε μελον ακομα ![]() κιεγω αυτο που ειπε ο ντιμης θα εκανα με την ερυθρομικινη.εξω απτο ενυδρειο φυσικα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι τιποτα αλλο αλλα να παιξεις και με το μικροσκόπιο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το ειχα τωρα?ανετα!
![]() χαχαχα! |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μια πετρα που εχει επανω αυτη την αλγη και βαλτην σε ενα κουβα με νερο απο το ενυδρειο ωστε να μην αλλαξουμε τις συνθηκες που αναπτυσετε.
Ριξε το φαρμακο να δουμε. Αν και το ιδανικο για να κρινουμε θα ηταν με την ροη που ηδη εχεις,τα φωτα σου,την θερμοκρασια σου κ.α.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργη συμπεριφορα! | leonidastria | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-03-13 18:24 |
Μια περιεργη γαριδα !! | Raven | Γαρίδες | 26 | 26-01-11 12:18 |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |