|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και με τα Pseudomugil gertrudae & με cardinal & με ροδοστομους δεν ειχα ποτε προβλημα....
Με νεον δεν εχω δοκιμασει ομως.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τα ψαρια που λες δεν ξερω, αλλα οπως ειπαμε ειναι και θεμα τυχης. (εχω δει και σε δισκοενυδρειο να ζουν γαριδες - οι δισκοι δεν πηγαιναν καλα ομως ![]() Τα ψαρια που ανεφερα ως safe ειναι γιατι τα πρωτα ειναι 100% φυτοφαγο και τα δευτερα γιατι δεν χωρανε στο στομα τους οι γαριδες, ουτε ο γονος, και συνηθως το προβλημα στη συμβιωση γαριδων και των ψαριων που ανεφερες, ειναι στο γονο της γαριδας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Στο ενυδρειο με τους δισκους μου πρεπει να υπηρχαν πανω απο 1000 γαριδες... Κατω καποια στιγμη στο 400αρι δεν φαινόταν υπόστρωμα αλλά ενα στρωμα γαριδας...... Εδω που τα λεμε ειχε αρχισει να γινεται τρομαχτικο...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να βάλεις galaxy rasbora...... microrasbora erythromicron....
|
||||
|
||||
![]()
τα νεον δεν υπαρχει περιπτωση να μην τις χτυπησουν τις γαριδες.το γονο σιγουρα τουλαχιστον.
τα υπολοιπα δεν τα εχω δοκιμασει,αλλα ουτε θα τα δοκιμαζα. εκτος απτους οτοκυκλους που ειπε ο σπυρος.τα Iriatherina δεν τα ειχα ποτε αλλα ουτε αυτα θα τα εμπιστευομουνα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΜΕ ολα τα αλλα ειδη ολο και γ9ονοται αναφορες για "εξαφανισεις" γαριδων. Ακομα και οι amano γαριδες που ειχα μαζι τους, μια φορα μετα απο 3-4 χρονια, ειδα μια amano να εχει μια Red cherry ενηλικη και να την τραγανιζει. Ηταν ηδη νεκρη η cherry (μιση) και δεν ξερω αν την πετυχε ζωντανη ή ηταν ηδη νεκρη. Παντως μου φαινοταν σε καλη κατασταση η νεκρη cherry, κατακκοκινη και φρεσκια. Κλεινω προς το οτι την επιασε ζωντανη. Παρατηρηση ειναι οτι δεν ειχα ταισει για καναδυο μερες.
|
||||
|
||||
![]()
ναι το εχω ξανακουσει για τα Iriatherina.η μαλον δεν εχω ακουσει ποτε για επιθεσεις να το πω ετσι.
μπορει να ισχυει δεν αμφιβαλω. το θεμα ειναι,οι γαριδες το ξερουνε αυτο? ![]() δεν εχει τυχει να δω ενυδρειο δηλαδη,και δεν ξερω ποσο "κυκλοφορουνε" ελευθερα οι γαριδες σε τετοιο ενυδρειο και αν ειναι ανετες η φοβισμενες. γιατι πολυ αμφιβαλω οτι θα κανουν αυτα που κανουν στο Lido σου ![]() |
![]() |
Tags |
γαρίδες, endlers, νεογνά, rcs, Ζωοτόκα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |