|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι απαραίτητα και από ότι ξέρω αμέσως δεν θα πέσει. εξαρτάται βέβαια και από το νερό της βρύσης τι σκληρότητες έχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλα Δεν έχω καταλάβει πως να ρίξω το PH
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πέσει σιγά σιγά εάν το αφήσεις να πέσει με φυσικό τρόπο, εάν δεν πέσει τότε θα πρέπει με κάποιον τρόπο να το βοηθήσεις. αλλά όσον αφορά τα σκευάσματα που ρίχνουν το ph δεν έχω ιδέα, μόνο για την τύρφη ξέρω κάποια πράγματα που το έιχα ψάξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή το ρίχνω όσο θέλω και μετά προσθέτω σόδα για να το σταθεροποιήσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι πως ναι αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που τα ξέρει καλύτερα αυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
OK Ευχαριστώ και πάλι
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, δεν υπάρχει αυτό που λέτε πως δεν υπάρχει PH , PH υπάρχει ΠΑΝΤΑ, το ουδέτερο PH είναι 7, στο αποσταγμένο νερό το PH είναι 7,το PH 0 είναι ΤΕΛΕΙΟ ΟΞΥ, το PH 14 είναι το ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ, θεωρητικά στη Α/Ο δεν υπάρχει GH, όπως και στο αποσταγμένο, PH υπάρχει ΠΑΝΤΑ όμως, και όταν λέμε πως δεν υπάρχει PH εννοούμε πως το PH είναι 7, δηλαδή το διάλυμα είναι ΟΥΔΕΤΕΡΟ
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχή,δεν μετράς ποτέ ph στο καθαρό νερό της όσμωσης παρά μόνο tds και σκληρότητες.Κατά δεύτερον ποιος σου είπε πως δεν κάνεις αλλαγές με 100% νερό ΑΟ??Φυσικά και μπορείς να κάνεις!Επιπρόσθετα,και κατα την γνώμη μου δν χρειάζεται ούτε σόδες ούτε σκευάσματα ph down ή ότι άλλο γτ ακριβώς αυτή τη δουλειά κάνει τη όσμωση.Μετά πρέπει λίγο να πειραματιστείς με τις μίξεις σου,δλδ 70% νερό αο και 30% προφιλτραρισμένο(τα νούμερα τυχαία).Η επίσης μπορείς να κάνεις μίξη και να βάλεις φύλλο/α κατάπα στο βαρελάκι προετοιμασίας έτσι θα έχεις και τα θετικά από χουμικά οξέα.Επίσης μπορείς να κάνεις 100% και να ρίξει και trace μεσα για να μην είναι τελείως νεκρό το νερό σου...Υπάρχουν πολλά αλλά θέλουν πειραματισμό στην αρχή και προσοχή για τα ψάρια μην τα δείς ανάποδα!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-10-09 23:20 |
Αντίστροφη Όσμωση | kdros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-12-07 10:52 |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |