|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομε να βγαλουμε και μια φωτο το πως ειμασταν οταν ειδαμε το θεμα αφτο και μετα μια φωτο στο πως ειμασταν στο ενυδρειο χαχαχα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Stelios816 καλο που υπαρχει αυτο το ποστ. Αν δεν το ηξερες και εβλεπες.το φωτακι στο κατσαβιδι θα εβαζες το χερι σου μεσα εστω για να ταισεις τα ψαρακια σου ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν πεθανε κανενας απο ενυδρειο ποτε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εκτός από κουφό είναι και λάθος. Μήπως ο φίλος εννοούσε από άλλη ασφάλεια? Αυτό με τον θερμοστάτη το έχω πάθει και εγώ, μου έσπασε το γυαλί χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Το κατάλαβα μετά από καιρό όταν άκουγα κάτι σαν μπουρμπουλήθρες, σαν να βράζει κάτι. Όταν τον έβγαλα, τον έσπασα τελείως επίτηδες για να δω γιατί δεν με "χτύπαγε" όταν έβαζα τα χέρια μου μέσα και διαπίστωσα ότι τα ενεργά του μέρη ήταν πολύ καλά στεγανοποιημένα κοντά στην κορυφή του εκεί που είναι ο ρυθμιστής. Το υπόλοιπο είναι μια απλή αντίσταση (όπως και του οικιακού θερμοσίφωνα) που ακόμα και αν σπάσει το γυαλί μπορεί να είναι συνεχώς εμβαπτισμένη στο νερό χωρίς πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε stehos συνχωρεσε με
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτος ηταν και ο λογος που ολοι οσοι παλαιοτερα εβαλαν γειωσης ![]() ![]() περιμενω να το πεις plin για να τελειωνει το θεμα γειωση.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως οσοι εχουν θερμαντηρα τιτανιου εχουν και ταυτοχρονα γειωση !!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρεύμα και Ενυδρεία !!! | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-02-13 09:47 |
Πρόβλημα με το ρεύμα! | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-11-06 13:06 |
Ρεύμα για ανεμιστηράκια | neon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 07-03-05 22:49 |
ξαφνική αλλαγή στο νερό του ενυδρείου | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-12-03 12:05 |