|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φιλικά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικά!!
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχεις χώρο πάω πάσο.
Αν κοιτάς πάντως στις αγγελίες όλο και κάποιος θα δίνει ένα 80+ ενυδρείο σε πολύ λίγα λεφτά. Αν το στοίχημα σου είναι να τα κρατήσεις και να τους προσφέρεις καλές συνθήκες για γέννα και να ζουν ευχάριστα είναι μονόδρομος. Με το να τα κρατάς σε τόσο μικρό ενυδρείο όπου οι συνθήκες αλλάζουν γρήγορα με το συχνό τάισμα που θέλουν τα μωρά κάποια στιγμή δυστυχώς θα χαθεί η μπάλα και θα χάσεις και το στοίχημα σου..κρίμα είναι να τα ταλεπωρίσεις ![]() Καλύτερα να δώσεις το ενυδρειάκι και να τσοντάρεις και μερικά λεφτά να πάρεις κάτι μεγαλύτερο.Αλλιώς κράτα το 30λιτρο και βάλε γαριδούλες,θα το καταευχαριστηθείς έτσι φυτεμένο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω χώρο φίλε μου!!!
Δεν έχω και έπιπλο να βάλω κάποιο μεγαλύτερο το πολύ πολύ να μπει ένα 60λ εκεί που είναι το 30λιτρο...
|
||||
|
||||
![]()
Έστω 60λιτρο...θα τους προσφέρεις τον διπλάσιο χώρο...και πίστεψε με θα το εκτιμήσουν αποζημιώνοντας σε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας βάλω και κάποιες τελευταίες φώτο από το 30λιτρο με τις κιχλίδες!!!!
Πάντως δεν μαλώνουν, μόνο κατά τη διάρκεια του φαγητού!!! Τα ταϊζω μια τροφή που λέγεται Τetra Pro Energy και γκρίνταλ!! Τρώνε και από τα 2!! Περισσότερο προτιμούν το γκρίνταλ!! ![]() ![]() ![]() Να ρωτήσω κάτι που δεν είμαι σίγουρος? Πιάνουν την άμμο και την επεξεργάζονται στο στόμα τους..Πολύ άμμο την πετάνε από το στόμα και άλλο τόσο από τα βράγχια..Ψάχνουν για τροφή ή απλά καθαρίζουν τα βράγχια τους??
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε παλι μονο με το φως του ενυδρειου χωρις φως στο δωματιο και χωρις φλας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ήταν μια αποτυχία οι φωτος, αλλά διακρίνεται δίπλα από το φως του φλας κάτω από ένα φύλο.
Δεν είναι έτσι, απλά φοβήθηκε το κινητό... Συνέχεια βολτάρουν!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άντε δείξε μας καμιά καλύτερη,μη βαριέσαι.Αυτό με την άμμο κι εγώ δε ξέρω γιατί το κάνουν αλλα μ'αρέσει πολύ να το βλέπω
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι τέλειο!!! Αμάν μωρέ!! θα έβγαζα αλλά έσβησαν τα φώτα!! Θα ανεβάσω αύριο!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρίζουν τα βράγχια τους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νόμιζα το έκαναν και για τροφή!!
Αλήθεια? Καλή φάση!!!! Ευχαριστώ για την πληροφορία!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι ξέρεις... κάτι ξέρεις!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!!
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόταση για κιχλίδες σε 100 λίτρα ! | yannis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 09-08-06 10:47 |
Κιχλίδες σε 200 λίτρα | petros | Malawi | 10 | 10-02-06 22:39 |