|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα ηθελα να ειμαι στη θέση σου.προσπαθώ να σκεφτώ καμια λύση για να τη βγάλεις μεχρι το πρωί αλλα μπα.Ειναι και δυσκολη η ώρα.Μόνο αμα νταλακιασεις τον πλέκο στο φαι για να μη θελει μετα να δει τους αρλεκίνους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις πριν απο λιγο τον εριξα φαΐ και καθετε τωρα και μασαμπουκιαζει... Για κατσε να δουμε... Αλλα επειδη δεν παιζει να κατσω ολη νυχτα παω απο το ενυδρειο, και επειδη ειμαι ηδη με 4 ωρες υπνο θα κατσω μεχρις τις 3-3:30 και μετα ο Θεος βοηθος...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω να πας για υπνο και ότι είναι να γίνει θα γίνει.Αν το αποτρεψεις τώρα μετα που θα κοιμηθεις παλι θα γίνει το κακό.Αυτή είναι η φύση φίλε μου...
|
||||
|
||||
![]()
Tωρα και εσυ lifefx σοβαρα μιλας? Συγκρινεις τη φυση (που ενα ψαρι μπορει να φυγει/κρυφτει κλπ) με το ενυδρειο? Μηπως η φυση εφερε και τον πλεκο με αρλεκινους και μονομαχο?
Shichibukai, χωρισε καπως το ενυδρειο ωστε να μην εχει επαφη ο πλεκο με τους αρκελικους μεχρι να τον δωσεις αυριο-μεθαυριο σε χομπιστα/πετ σοπ, αλλιως βαλε τον καπου αλλου μεχρι να τον δωσεις, αν υπαρχει η δυνατοτητα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ok, με καλυψες...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και υπαρχει!Αμα σπασει το ενυδρειο σου και ριξεις τα ψαρια σε μια τρυπα στην αυλη τοτε αυτο ακριβως δεν ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Ο πλεκο δωθηκε στο πετ σοπ, και η ηρεμια αποκατασταθηκε, το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οι αρλεκινοι ειναι 4 και οικονομικη ευχερια για να συμπληρωσω αλλους τεσσερεις δεν υπαρχει, και αν υπαρξει θα ειναι μετα απο 1-2 εβδομαδες, αλλα προς το παρον μπορω να αγορασω εναν μονομαχο.
Βεβαια θα βαλω μια αγγελεια μπας και καποιος δινει σε καποια καλη τιμη γιατι στο πετσοπ τους εχουν 3 ευρω τον ενα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
με ενα ΚΡΑΚ! πανικος.... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 17-12-11 00:16 |
πανικος | N.fidiara | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 30-01-08 23:44 |