|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον το τοπιο ξεκαθάρησε.....
Η Ups θα μας παραδώσει Δευτερα απο 12 και μετα... οποτε Τριτη ανεβαίνω είς την νυμφην του Θερμαϊκου. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ.
Ελπίζω να είμαι Θεσσαλονίκη για να μπορέσω να έρθω |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προτείνω το bowling πίσω απο τo village center.
Τουλάχιστον εκεί δεν μαζεύουν τα τραπεζάκια όπως στην αριστοτέλους. Εχει ΚΑΙ μέρος για παρκάρισμα. Και απο τον περιφερειακό πηγαίνεις σε χρόνο DT Σκεφτείτε ώριμα πριν απαντήσετε. ΥΓ. Εκτός αν προτιμάτε να χαζεύεται όμορφες κιχλίδες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δυστυχως δεν θα μπορέσω να ερθω στην συνάντηση .
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα για μια διανυκτερευση... παιζει για δυο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ατυπη Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 29-06-05 19:29 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |
Νεα Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών Δ | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 21-01-05 13:00 |
Συνάντηση 18 Σεπτεμβριου | jpatou | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 16-09-04 21:35 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων και περιχώρων. Σάββατο 3 Απριλίου | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 26-04-04 01:23 |