|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....A%DC%EA%E9/#29 είναι αρκετα εύκολο και δεν έχεις διαρροές
|
||||
|
||||
![]()
Παληκάρια να πω κι εγώ κάτι; Καλό θα είναι να προσθέσεις και δεύτερο μπουκαλάκι για τη φίλτρανση του CO2 γτ η ζύμωση θα παράξει και οινόπνευμα που καλό θα είναι να μη φτάσει στο ενυδρείο. Το πως το κάνεις μπορείς να το βρείς εύκολα στο youtube, και νομίζω έχουν δίκιο γτ αραιά και πού που ανοίγω το δευτερο μπουκαλάκι να ελεγξω, μυρίζει όντως οινόπνευμα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά που στο καλό ειναι το θεμα με το DIY CO2 και δε μπορω να το βρώ??..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Για να μην ανοιγω νέο θέμα να ρωτήσω κι εγώ πάνω σ¨αυτό?Το μεσημερι αποπειράθηκα να φτιάξω diyco2 αλλα...μαλλιά! Απο τις 16:00 που έφτιαξα το μίγμα(2 κουπες ζάχαρη+1 κουταλιά φρέσκια μαγιά σε 1 λίτρο χλιαρό νερό.θερμοκρασια δωματίου 23) εώς τις 20:30 δέν είδα φυσαλίδα. Στο σύστημα έβαλα και μικρό μπουκαλάκι για διύλιση το co2. Αντίθετα εκεί που το σκάλιζα άρχισε να κάνει αναρρόφηση το νερό του ενυδρείου και να εναποθέτει στη βελέντζα ![]() Η ερώτηση μου ειναι βασικά....πώς κλεινει η παροχή του αερίου(co2)προς το ενυδρείο?Σε diy κατασκευές δέν έχω δεί καμία τέτοια αναφορά εκτός κι αν μου ξεφέυγει
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 07-02-14 στις 23:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν κλεινει
![]() ------------------------- αν προσπαθήσεις να το κλείσεις καπως,το πιο πιθανο ειναι να φουσκώσει το μπουκάλι απο το αεριο και να σκάσει με οτι αυτο συνεπαγεται Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 07-02-14 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι αν κλεισει
|
|
||||
|
||||
![]()