|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κεντάς φίλε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανακι
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια χαιρομαι που σας αρεσε!
Αν εχετε καποια παρατηρηση ειμαι ολος αυτια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρείο σου εύγε!
Η πρώτη σύνθεση μού άρεσε καλύτερα πάντως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ φιλε!
Εμενα δεν μου αρεσε και την αλλαξα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
update!
Εχει αρχισει και παιρνει τα πανω του. ![]() Τι λετε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει γίνει πάρα πολύ ωραίο!!!
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο γινεται,
Να πω μερικές λεπτομέρειες, που θα αλλαζα εγώ. θα προσθετα και άλλες πετρες αριστερά και δεξια, γιατι τωρα ολο το στησιμο ειναι στο κέντρο. Δες κάτι προχειρο ... |
|
||||
|
||||
![]()
Διαγωνισμό δέ θα κάνουμε φέτος?....Συγχαρητήρια κι απο μένα παίδαρε,κάθομαι και το χαζέυω και ζηλέυω και θέλω να πάω να πάρω κι άλλα φυτά για το δικό μου και θέλω να σου μοιάσω και βρύζω της αναλογίες ζάχαρης και μαγιάς και......απλά καταπληκτικό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο! Τις πετρες απο που τις μαζεψες? Τις δοκιμασες εαν ειανι ασβεστολιθικες ή οχι?
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρομαι που σας αρεσε παιδια.
![]() Φιλε lifefx ολα στο χερι σου ειναι,σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα! Οι πετρες ειναι απο βουνο αλλα της τεσταρα με υδροχλωρικο οξυ και δεν φαινονται για ασβεστολιθικες.Το φυτο το εχω κλαδεψει αλλα παει φωτια και δεν το προλαβενω,αλλα να πω και την αληθεια μου αρεσει ετσι μεγαλο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικο φιλε !!
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο Γαβριλο!
![]() Τη hotonia μονο προσεξε, δεν φαινεται να πηγαινει καλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!
Γιαννη δεν παει καλα μεχρι το φωτιστικο εφτασε και ειναι 4 φορες κλαδεμενη μεσα σε 2 εβδομαδες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαρεσει που δεν εχεις και εμπειρια στα φυτεμενα
![]() amano μας βγηκες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε φίλε τί θα γίνει ...μας τρέλανες πάλι !!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια παιδια!
![]() Δεν εχω πολυ εμπειρια απλα διαβαζω και προσπαθω. Θα προσπαθησω να κρατησω αυτη σαν γενικη εικονα οπως τα ειπες φιλε bloskas μιας και αυτος ηταν ο στοχος μου και χαιρομαι που φανηκε. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
125 λιτρα φυτεμενο | johnpecn` | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 24-02-13 00:33 |
54 λιτρα φυτεμενο??? | alan boy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 29-12-12 23:09 |
94 λιτρα diy φυτεμενο | marajohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-12 19:11 |
~20 λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-11 22:55 |
54 λιτρα φυτεμενο | thanasis76 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-02-09 11:17 |