Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ασία > Bettas

Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών.

Κλειστό Θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 01-09-05, 02:36
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ
 
Εγγραφή: 29-11-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 5.612
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mariel
μην τρελαθουμε τελειως....οπως εχει βρεθει οτι στα ζωοτοκα τα οποια θελουν πιο σκληρο νερο και με την προσθηκη αλατιου μειωνεται σημαντικα η εμφανιση ασθενειων,ετσι και στους μονομαχους εχει παρατηρηθει το ιδιο.φυσικα και η διατηρηση ενος προγραμματος αλλαγων νερου και η φροντιδα ωστε το νερο να'ναι παντα καθαρο και χημικα να'χει την καταλληλη συσταση εχει ως αποτελεσμα να μην ειναι απαραιτητη η προσθηκη αλατιου.χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι η προσθηκη του κανει κακο στους μονομαχους κτλ.ουτε το οτι αν καποιοι προσθετουν αλατι σημαινει οτι αφου το προσθετουν δε χρειαζεται να προσεχουν τοσο πολυ για την ποιοτητα του νερου τους.καποιοι εκτροφεις προσθετουν συνεχεια αλατι,καποιοι αλλοι(και εγωμεσα σ'αυτους,χωρις να εχω 20 χρονια εμπειρια)μονο σε περιπτωση εμφανισης ασθενειων(γι'αυτο κι η Κωνσταντινα το ανεφερε γιατι της το ειχα συστησει εγω οταν νομιζε οτι ο μονομαχος της μπορει να εχει φινροτ).οπως επισης να πω οτι η προσθηκη πολυ μικρης ποσοτητας αλατιου ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μπορει να θεωρηθει οτι κανει το νερο υφαλμυρο.
Για οποιον ξερει να διαβαζει, η Μαριελ καλυψε το θεμα οσο πιο ξεκαθαρα μπορουσε. Ουτε αφησε να εννοηθει οτι το αλατι ειναι η χρυση λυση Μανθο, ουτε ολα οσα της βαζεις στο στομα.
Κατα τα αλλα με καλυψε ο Τακης. Αν διαφωνεις με κατι μπορεις να το εκφρασεις πιο ευγενικα - ο τροπος σου ηταν απαραδεκτος. Οσο για το κλειδωμα του τοπικ, ισως η Μαριελ βιαστηκε να το κλεισει πιστευοντας οτι ηταν πλεον εκτος θεματος - αλλά αν πιστευεις οτι επειδη δυο ποστ παραπανω αναφερθηκε το ονομα σου, το εκλεισε γιατι μαντεψε οτι μετα 2 μηνες απουσιας θα εμπαινες να απαντησεις (ξεροντας δε οτι μπορεις ανετοτατα να το ξεκλειδωσεις), τοτε δεν παμε καθολου καλά.
  #2  
Παλιά 05-09-05, 22:04
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ
 
Εγγραφή: 29-11-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 5.612
Προεπιλογή

Θελησα να περιμενω λιγες μερες σε περιπτωση που υπηρχε απαντηση απο τον Μανθο.
Υποθετω οτι διαβασε τα γραφομενα και εδω και στην κατηγορια που βλεπουν μονον οι moderators, αλλά θα του σταλει και email. Λογω απαραδεκτης συμπεριφορας παυει να ειναι moderator του gab.
Κλειστό Θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
problem dim Greek Aquarist's Boards 11 26-08-05 21:51
NO3,NO2=0 problem? goldmary Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 4 12-02-05 21:40
Kribensis problem soza Κιχλίδες ποταμών Αφρικής 6 28-12-02 14:22

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:21.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,03744 seconds with 14 queries