|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και όμως, ο κύβος έχει 800+ λούμεν σε λεντ και το φως ίσως είναι πολύ , μια δοκιμή θα μας πείσει, θα κόψω ένα κλαδεματάκι και θα το βάλω για δοκιμή να δούμε, δεν εχω να χάσω κάτι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και κρυπτοκορίνα μπορείς να βάλεις αλλά καλύτερα επέλεξε μια σχετικά πιο απαιτητική, όχι από τις εύκολες, διότι μια εύκολη δεν αποκλείεται να σου πνίξει το ενυδρείο. Σ' εμένα η Cryptocoryne X Willisii με φουλ θρεπτικό νερό έχει μικρό προς μέτριο μέγεθος θα έλεγα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σου πω και κάτι άλλο, οι γαρίδες που μου έδωσες σαν να κοκκινίζουν, χαχαχαχαχ, πολλές κόκκινες βλέπω μέσα και σαμαρωμένες, μήπως δεν τις φρόντιζες καλά και σε εμένα πήραν τα ίσα τους ? χαχχχαχ (Τέτοια να σου λέω ε).
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxa αφού αρσενικές ήταν βρε πως βγάλανε σαμάρια?
![]() Αφού σου πάει καλά η Cabomba μια χαρά τότε.. φύτεψε και στο μικρό! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο γαριδοκύβος τέλος, θυσία για χάρη του χρυσοψαράδικου, οι γαρίδες και τα υγιή φυτά μεταφέρθηκαν στο τροπικό. Η γυάλα γίνεται καραντίνα , γεννήστρα ή ότι έκτακτο χρειαστεί
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κριμα...
Δεν επαιρνες κι εσυ ενα 60λιτρο κουτι απο τα ικεα , αν ηθελες καραντινα ή γεννηστρα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μικρός μου κύβος | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 19-01-14 00:26 |
αρρώστησε ο μικρός μου.... | pet | Bettas | 7 | 02-12-06 22:15 |
Μικρές απορίες | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-02-03 04:25 |
Μικρές απορίες ... | maddruid | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-01-03 13:35 |