|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε Fluval 206 ΕΩΣ 200 10 - 780/καθαρα 470λ. 73 ευρω!οπως γραφτηκε και παραπανω πολακις!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα τσίμπαγα ενα sun sun πάντως.....αλλιως αν δεν το ηθελα καινουριο,θα ψαχνώμουν και στις αγγελιες εδω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πληροφοριακα το γραφω - Και οι τιμες, ειναι χωρις εξοδα αποστολης ![]() Το θεμα ειναι πως το sun-sun που εγραψε ο Κλεο, σφυριζει "επικινδυνα" στο αυτι μου ... ------------------------- Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 31-01-14 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
H Eheim είναι εγγύηση.Εγώ έχω το Ecco Pro 130 σε 72λ και είμαι ικανοποιημένος.Δεν έχει μεγάλη ροή αλλά και αυτό ρυθμίζεται με πατέντα αν το χρειάζεσαι τόσο πολύ.Ανάλογα τα ψάρια.Εμένα έτσι και αλλιώς η ροή είναι στραμμένη στο τζάμι και κόβει.Κατα τα αλλα πολύ καλό φιλτράκι με χώρους και εύκολη χρήση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα το 130 ειναι πολυ μικρο για τα λιτρα που το θελω - Και το 300 ειναι καπως ακριβο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω το sun-sun, μια χαρά είναι δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν είναι τρομερό από ποιότητα κατασκευής (θέλει στοργή που λέει και ο Κλεόβουλος για να κουμπώσουν όλα καλά
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε αφου σε βλεπω ψηνεσαι για sun sun
![]() Παρτο και πες μας τη γνωμη σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για Rio 125 φυτεμμένο | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 01-10-08 15:19 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |