|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε συ Κουραμπιε για το αποτέλεσμα!!!!
![]() Ελπίζω αυτος που θα στήσει το παλιο σου ενυδρειο...να πάρει και λίγο απ το ταλέντο σου ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναστε καλα παιδια. Τα εκτιμω πολυ ολα αυτα!! Ελπιζω να σας βγαλω ασπροπροσωπους και να γινει κατι καλο.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο Σπυρο! Αντε να βαλουμε κανα φυτακι ακομα!
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο κουραμπιε! Αντε να βλεπουμε καλα ενυδρεια. Βλεπω οτι εχεις καλο δασκαλο (τον αυθεντικο στρατηγο, τον πρωτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο στα ξαναπα εγω!Καλη αρχη και καλο κουραγιο!Θα γινει πολυ ωραιο!Αυριο θα σου στειλω λιστα με τα φυτα να μου ποια θες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να δουμε αν η pyahuensis θα την παλεψει ακομα εχω τις φοβιες μου ![]() Παράθεση:
Αρχισε το pearling σιγα σιγα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλα φουντωματα!
Το Μονομαχο ελπιζω να τον κρατησεις εκει ε! ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο (θα γινει).
Πολυ φωτεινο και πολλα λιπασματα για μονομαχους και γαριδες ομως. (που μπορει να τις φανε) Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εκτος κι αν δεν κατάλαβες το σχόλιο μου κι εννοεις κάτι άλλο. Ή εγώ το δικό σου σχόλιο Γιατί εγώ αναφέρθηκε στο παλιο ενυδρειο του Κουραμπιε...το οποίο πλέον ειναι στα χέρια φίλου
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Για το ενυδρειο του θεματος εδω λεω.
Γιαυτο δεν λες? "Μπράβο ρε συ Κουραμπιε για το αποτέλεσμα!!!!"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μην το "χαλάσουμε" άλλο το θέμα - ![]() Οι μονομάχοι θέλουν χαμηλό φωτισμό (ως επί το πλείστον) ![]() (όπως βλέπεις, συνεχίζω και διαβάζω τα πάντα) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, αλλα να σχολιαζουμε με τον ιδιο γνωμονα, ειτε ειναι γνωστος, ειτε νεος ο χομπιστας.
Στο εμπειρο φυσικα δεν θα του πεις τι να κανει, αφου ξερει μαλλον τι κανει. Ο απειρος αναγνωστης ομως του θεματος, αν δεν διαβασει καποιο σχολιο με την ενσταση, θα πει "ολα τελεια, ας προτιμησω να το κανω κι εγω ετσι".
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γνωστός - άγνωστος & έμπειρος - άπειρος, με όλους τους δυνατούς συνδιασμούς Ο Κουραμπιες ειναι γνωστός - έμπειρος / Το σχόλιο μου αναφερόταν στις κατασκευές Ο Shichibukai είναι άγνωστος - μη έμπειρος / Το σχόλιο μου θα το επαναλάμβανα, εφόσον το θεωρώ σωστό. ¶ρα ο γνώμονας παραμένει κοινός για όλους (και πάλι χαλάμε το θέμα) ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
high tech vs apple snails | Racikos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-10-13 17:13 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Ξεσηκωμα ενυδρειου/αλλαγη aquascape | kill_bill | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 24-01-08 13:48 |