|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρον !!!
|
||||
|
||||
![]()
Είχα παρακολουθήσει κι εγώ το προηγούμενο σεμινάριο με τον Untergasser και πράγματι ήταν ενδιαφέρον.
Ο αντιπρόσωπος της SERA όμως, δεν μπορούσε να ενημερώσει και ΟΛΑ τα ενυδρειακά φόρα ? Όσοι παρευρεθούν μπορεί να θέσουν κι αυτό το ερώτημα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 30-01-14 στις 12:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι περιττές κατά τη γνώμη μου,αναφορές διαγράφτηκαν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί θα είμαι... το προηγούμενο ήταν πολύ καλό... ευκαιρία για κάτι παραπάνω.-
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο στις 11 πμ ειναι το σεμιναριο.
Τα λεμε εκει και για πρωινο καφε
|
|||
|
|||
![]()
Το είχα ξεχάσει...Καλά που το θυμήσατε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι πολυ περιεργος να δω...
λογικα κατι θα μαθουμε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαφορα του sera nitrivec me to sera bio nitrivec | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 30-12-10 21:52 |
Sera Fil 120 | john922 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-11-09 09:17 |
Τροφές sera | evaggelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 14-01-09 07:36 |
sera toxivec | trelele | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-09 01:03 |
Φιλτρο Sera fil 60 | atevagge1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 08-01-09 21:18 |