|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους!!! Σημερα εκανα μια πατεντα! Μετα απο παροτρυνση του φιλου bas! Εβαλα αλλη μια λαμπα στο ενυδρειο οποτε τωρα ειμαι στα 15 + 60 Watt. Αργοτερα θα ανεβασω και φωτο!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να και μερικες φωτο απο την αλλαγη του setup στο οποιο δεν εχω κατασταλαξει ακομα... Αλλα που θα παει θα τα καταφερω...
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση πως με τέτοιο φωτισμό...θα ενοχλείται ο μονομάχος...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου εχει δωσει την εντυπωση πως τον ενοχλει το φως, ισα ισα παει και καθετε πιο πολυ εκει που εχει φως!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω διαβάσει κάπου πως τους αρέσει το έντονο φως. Το αντίθετο. Προτιμουν χαμηλό φωτισμό Αν κάνω λαθος, με διορθώνουν οι "bettaτζηδες" ![]() Οι άλγες που ενδεχομένως να αναπτυχθούν με τέτοιο φωτισμό...είναι άλλο θέμα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
τα κλαδια μου αρεσουν πολυ,αλλα θα επρεπε να ειναι πιο μεγαλα και να φτανουν μεχρι πανω.καλυτερα και λιγο εξω απτο νερο οι ακρες τους.
(αληθεια τι κλαδια ειναι?σαν τριανταφυλια μοιαζουνε ![]() και πιο πολλα φυτα επιφανειας. συμφωνω για το φωτισμο,θα τον χαμηλωνα λιγο. αν βαλεις κιαλλα φυτα επιφανειας (πιο μεγαλα απτη φακη που βλεπω)θα βοηθησουν μαυτο. μπροστα απτα κλαδια θα εβαζα και καμια κρυπτοκορινα στο βυθο και ισως και μια βαλισνερια στη γωνια που ειναι το φιλτρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ-ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. | Sakisdraminos | Ζωοτόκα | 40 | 22-10-12 19:55 |
ξεκιναω απο εβδομαδα με αλατια! | faceck | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 27-12-11 19:30 |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
ξεκιναω μπερδεμενος !!!!! | johnpalavos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 05-11-07 15:01 |
ξεκιναω.... | drizzt do urden | Bettas | 6 | 06-10-06 18:56 |