|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ηρεμησει λιγακι
φωτο θα βαλω αν κατσουν καμια φορα ηρεμα παντως επιθετικοτητα καμια μονο το yellow goby με το που παει καποιο αλλο ψαρι κοντα στην σπηλια του αρπαζεται να ρωτησω και κατι ακομα ποτε μπορω να βαλω το πρωτο κοραλι (zoanthus ή μανιταρι)? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια
τι αλλες επιλογες εχω εκτος απο αυτα που ειπα? επισης οι κυκλοφοριτες μου βγαζουν μικρες φουσκαλιτσες τι να κανω? και σκεφτομαι να βαλω μπρος αλλαγη σε led |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι κυκλοφοριτές έχεις, και τι φουσκάλες βγάζουν; Μήπως οι φουσκάλες έροχνται απο αλλού(πχ σκιμμερ) και τις κυκλοφορούν οι κυκλοφοριτές και σου φαίνεται ότι βγάζουν αυτοί? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι κυκλοφοριτες ειναι red sea 450 L/h
μαλλον ερχονται απο το skimmer αλλα εχουν μειωθει αρκετα Μαλλον το Σαββατοκυριακο θα εχω τα πρωτα κοραλια τι θα χρειαστει να αγορασω? και ποση ωρα να αναβουν τα φωτο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοείς να χρειαστεί να αγοράσεις? Τι κοράλια θα βάλλεις? Τα φώτα όση ώρα τα ανάβεις. Δεν θα αλλάξεις κάτι. Θα ακολουθήσεις την ρουτίνα σου κανονικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα κοραλια μηπως χρειαστω κατι να ριχνω
κοραλια zoanthus , stars polup τα φωτα δηλαδη να τα αφησω να ανοιγουν μονο 8 ωρες ή τωρα με τα κοραλια πρεπει να αυξησω φωτοπεριοδο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |