|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχίζοντας,
έκανα αγορά ζωντανού βράχου από νέο κατάστημα στην Αθήνα και σε έναν από αυτούς εντόπισα κάτι που χωρίς να είμαι σίγουρος μου φέρνει σε απταισια. Σε ένα άλλο κομμάτι έχει καφέ υπολείμματα ….. Χωρίς να έχω εμπειρία, ρωτώ αν ο βράχος δεν είναι νεοεισερχόμενος αλλά καιρό δουλεμένος σε κάποιο άλλο ενυδρείο παίζει κάποιο κακό ρόλο. Γιατί αυτή την εντύπωση μου δινει…… Παραθέτω Φώτο και να ζητήσω την επιείκεια σας για την ασχετοσύνη μου….. Ευχαριστώ……….. |
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτογραφία δεν βοηθάει και πολύ, αλλά ίσως στην 1η φωτό να είναι και απταισια(δεν φαίνεται καλά). Googlaρε aptasia στις οικονες και δες αν σου μοιάζει. Αν είσαι σίγουρος, πές μας να σου πούμε τρόπους αντιμετώπισης. Επίσης πρέπει να σιγουρυτείς αν δεν υπάρχει κάπου αλλού.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον απταισια ειναι.
Το χρωμα της ειναι διαφανο λευκο και εχω προσπαθησει να την πετυχω εξω αλλα οταν πλησιαζω για φωτο μαζευεται. Δεν εχω παρατηρησει καπου αλλου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βγάλε το βράχο εκτός νερού αφού έχεις σταμπάρει ακριβώς που βρίσκεται, και σπάσε εκείνο το σημείο και νέκρωσε το. Μην κάνεις επιφανειακό σπα΄σιμο, γιατί οι aptaisias δεν είναι επιφανειακά, αλλά οι ρίζες μπορεί να είναι μέχρι και 1 εκατοστό μέσα στους πόρους του βράχου. Επίσης μην την ενοχλήσεις μέσα στο νερό. Ότι θα κάνεις εκτός νερού. Μόλις τελειώσεις την διεργασία ξέπλυνε επιφανειακά στο σπάσιμο με γλυκό νερό βρύσης και ταυτόχρονα βούρτσισε κιόλας. Με αυτό τον τρόπο όσες φορές είχα δοκιμάσει στο παρελθόν είχα 100% επιτυχία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη | greeknick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-12 19:32 |
καφέ άλγη | mitsos1975 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 24-11-10 22:48 |
Καφέ άλγες (Co2 ναι ή όχι ) | kostiscv | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-03-09 13:51 |
Καφέ κηλίδες | MINA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 21-01-09 08:23 |
Καφέ άλγη, help | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-07 23:35 |