|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δωστα και βάλε μονο cpd και γαρίδες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι...Αλλά και οι CRS είναι πρόκληση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα μαζι, δυστυχως, δεν χωρανε στο ιδιο ενυδρειο. Καλο θα ηταν να επιλεξεις αναμεσα σε guppies ή cpds (τα οποια πιθανοτερα θα επιτεθουν στι γονο της γαριδας) απο ψαρια. Τα cpds θεωρω θα ζουσαν καλυτερα σε αυτα τα λιτρα.
Τωρα για τις γαριδες, τις CRS απλα τις ξεχνας σε σε ενυδρειο με ψαρια και περα απο αυτο, εχουν μεγαλες απαιτησεις σε ποιοτητα νερου για να παραμεινουν ζωντανες. Ειναι δυσκολες γαριδες και αξιζουν ενα ενυδρειο μονο γι'αυτες, ωστε να μην υπαρχει περιορισμος στην αναπαραγωγη τους, οπως θα γινει αν υπαρχουν οι "δραστηριες" red cherries.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για τις CRS με προβληματίζει αυτό που λες και θέλω να το ψάξω ακόμα καλύτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι απο μενα
Ειναι δεδομενο πως το ιδανικο ειναι :Γαριδες μόνες τους Εφοσον ομως τις έχεις (εχουμε) με ψάρια : Η δική μου μικρή εμπειρια ειναι πως με τα cpds οι red cherries δεν εχουν σημαντικά προβλήματα Στο δικο μου 60λιτρο (επίσης κυβος dennerle ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Γι'αυτο εγραψα "πιθανοτερο" ειναι να επιτεθουν στο γονο και οχι σιγουρα. Τις μεγαλες δεν τις πειραζουν, αλλα τα μωρα υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο. Βεβαια, ατο εξαρταται απο το ποσο πυκνοφυτεμενο ειναι το ενυδρειο. Αλλα σε καθε περιπτωση, ο φοβος για τις γαριδες θα υπαρχει.
Για τις crs θα σου προτεινα να το ψαξεις πολυ καλυτερα απ' οτι το εχεις στο μυαλο σου, σε ολους τους τομεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και γω όταν γράφω πως δεν έχουν πρόβλημα, ξέρω πως αν τις είχα μόνες τους θα έβλεπα πολλές παραπάνω γεννήσεις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κάποιος ποία άλγη είναι αυτή της φωτογραφία;Έχει πάει σε κάποια φύλλα της Hygrophylia και της Vallisneria. Μπορεί να είναι Staghorn;Αν και δεν μου πολυ κάνει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dennerle | Alexandros83 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 31-01-12 20:18 |
Dennerle CO2 Nano Set | Tzane | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 22-11-11 23:58 |
dennerle co2 | tsagod | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-11-07 23:29 |