|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι οκ...τωρα τι κανω ομως που πρεπει αυριο να κανω αλλαγη..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα την αφηνα για την επομενη, για να ειμαι σιγουρος. Λιγοτερα ροσκαρεις αφηνοντας την αλλαγη για την επομενη μερα, παρα να εχει τιποτα το νερο.
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα εδω που ειμαι εγω τα πραγματα δεν ειναι απλα....οπως σε εσας....μπορει να κανουν κανενα μηνα να το φτιαξουν.αν ξερουν φυσικα τι εχει.....σε αυτη την περιπτωση τι κανω...
|
|
||||
|
||||
![]()
A, τοσο καλα ε? Αν ειναι απλα χωμα, με filter wool σε ενα φιλτρακι θα φυγει. Αλλα μπορει να ειναι κανενας σιγουρος? Ενα οικιακο φιλτρο νερου θα ηταν καλη ιδεα, αλλα τετοιες ωρες τετοια λογια. Να μετρησεις για αμμωνια κλπ το νερο, παλι δεν ξερεις αν θα περιεχει και τιποτα αλλο.
Ας περιμενουμε αποψη απο καποιον ικανο να προσεγγισει επιστημονικα την επεξεργασια του νερου.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ξερεις ποσα φιλτρα εχει μεχρι να ερθει στο σπιτι...να μην σου πω και 5....οσο και να τα αλλαζω αμα εχει θεμα και ερχεται μαυρο..ετσι θα μπει και στο σπιτι....θα βαλω ενα φιλτρο να τρεξει και αν δεν δω βελτιωση το πεταω....αλλα μετα τι να κανω....?πω ρε φιλε...τα νευρα μου....πανικος.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στη θεση σου θα τραβαγα στη λιμνη στο Πεζι να γεμιζα 2-3 βαρελια.χειροτερο δεν θα ειναι.....
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτησε κάποιο γείτονα να έχει το ίδιο πρόβλημα ή καποιον γνωστό σου κάπου εκει κοντά, αν αυτός έχει καθαρο νερό πάρε κουβάδες και κουβάλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολο νερο | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 02-08-10 14:24 |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ | aspaagyro | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-04-10 20:59 |
Θολο νερο | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 16-12-08 12:35 |
θολο νερο | τονυ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-02-08 20:38 |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ? | ΑΡΤΕΜΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 14-02-05 10:53 |