|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορω ρεσυ,βαριεμαι να καθομαι.εφτιαξα αλλη μια γυαλα μεγαλυτερη πριν λιγο παλι στο ιδιο στυλ και την εχω βαλει σε αλλο δωματιο(βορειοανατολικο)για να δω πως θα παει εκει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει, μας δουλευεις ετσι? Με τον πονο μας παιζεις?
Αντε καλη σου συνεχεια... ![]() Περα απ την πλακα τωρα, καλα κανες.....και τα φτιαχνεις και ομορφα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
σακη ναι ειναι στα σχεδια οσο πιο συντομα μπορεσω να παρω τα τζαμια γιατι εχω να παρω και κατι ορχιδεες τωρα αυριο μεθαυριο και θα μου φυγουνε λεφτα εκει.
μεσα στην επομενη βδομαδα ομως βλεπω να το κολλαω ![]() αποκει που δεν ειχα τι να κανω,εχω ανοιξει τοσες δουλειες με το φυλλαδιο,τα ενυδρεια,τα φυτα κλπ που σε λιγο δεν θα προλαβαινω ![]() μακαρι να πληρωνομουνα κιολας,θαχα λυσει ολα μου τα προβληματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπερδεματα
![]() ![]() Υγ οι ορχιδεες ποτε πιστευεις θα ανθισουν? |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε,
δεν εχω ιδεα ![]() ελπιζω καποια στιγμη συντομα παντως για να τις δω ![]() χτες πηρα αλλα 3 φυτα. μια aerangis styllosa ![]() ενα dendrobium aberrans ![]() και μια oeonia oncidiflora ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, ζωγραφίζεις, για δείχτο μας και με τα νέα φυτά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |