|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως τα στρεσάρει κάτι;
αφού όλα έχουν αλλάξει συμπεριφορά μήπως φταίει κάτι στο νερό; κάνεις κάτι διαφορετικό τον τελευταίο καιρό σε σχέση με πριν; τροφές με σκορδόζουμο όλα τα ψάρια τις τρώνε... πως το έστρωσες το φίλτρο; μακάρι να πάνε όλα καλά και να ανακάμψουν τα ψαράκια |
|
|||
|
|||
![]()
Τα κανω όλα όπως τα έκανα πάντα. Στο νερό, όχι, δεν άλλαξα κάτι. Το φυτό το έστρωσε με βακτήρια και με τη βοήθεια λόγου βιολογικού υλικού απο το προηγούμενο ενυδρειο. Δε νομίζω να φταίει ο τρόπος στρωσιματος. Το ενυδρειο ειναι στρωμένο και όλα πήγαιναν καλα μέχρι πριν λίγες μέρες. Με το σκορδόζουμο δε ξέρω το σημαίνει, ίσως βάζω πολυ, δε ξέρω. Ποτέ πάντως δε φάγανε φαγητό με σκόρδο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν όλα πήγαιναν καλά, τότε ψάξε και βρες την αιτία τι μεσολάβησε αυτές τις μέρες. Κάποια αλλαγή, κάτι γενικώς. |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να είναι velvet ή και ich ακόμα. Τα Acei έχουν καλυμμένο το δέρμα τους με ενα θολό πέπλο και έχουν μικρά σημαδάκια κυρίως στο κεφάλι αλλά και στα πτερύγια φαίνεται κάτι. Διάβασα τα συμπτώματα και τα βλέπω στα ψάρια μου. Ανέβασα τη θερμοκρασία στους 31. Σκέφτομαι να αρχίσω θεραπεία, με EXIT και ESHA2000, να το κάνω ή να περιμένω με την άνοδο της θερμοκρασίας αν γίνει κάτι; Να κάνω κάτι άλλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
δε νομίζω να αντέξουν για πολύ οι αφρικάνες σε τέτοιες θερμοκρασίες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tην ανέβασες πολύ την θερμοκρασία.
Αν την είχες στους 26, 28 άντε 29 πρέπει να την πάς. Στους 31 είναι πολύ ακόμα και για τα ίδια τα ψάρια. Είσαι σίγουρος ότι είναι ick? Πρέπει να σιγουρυτείς. 3 σημάδια είναι: το δέρμα αν είναι θαμπό, τα πτερύγια αν είναι μαζεμένα και η κολύμβηση αν είναι ασυνήθιστη. Αν παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα τότε είναι στην αρχή και θα πρέπει να ξεκινήσεις θεραπεία με το 2000. Aν δεν δεις αποτέλεσμα και ξεκινήσουν να βγάζουν σπυριά, τότε ξεκινάς το EXIT. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ενημέρωνε μας με αποτελέσματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπούκωμα pseudotropheus acei | Yannis_K | Malawi | 13 | 10-06-09 21:25 |
pseudotropheus acei. | kpanos | Malawi | 6 | 07-02-06 23:45 |