|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με το σκορδο δεν το ξερω καθολου φιλαρακι δυστυχως!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να Ευχαριστήσω τους φίλους Πάνο (Nospanos) και Ανέστη (Magman) που χάρη σε αυτούς σήμερα ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά 35 γαρίδες περίπου.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
|
||||
|
||||
![]()
οι δικες μου το τρωγανε το σκορδο τρελαινοντουσαν.
οταν ειχα γαριδες,αρκετα παλια.αποσο ξερω το σκορδο κανει καλο σε ολα τα ζωντανα.εκτος απτους βρυκολακες,αλλα αυτοι δεν ειναι ζωντανοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο για τη πληροφορία, στα ψάρια δίνω τακτικά λαχανικά με σκόρδο, για τις γαρίδες δεν ήξερα. Αρα λοιπον προστίθεται στο μενού τους και σκόρδο. Στους ροδόστομους που ρίχνω ζεματισμένο αρακά λιωμένο με φρέσκο ωμό σκόρδο, στο σκόρδο ορμάνε πρώτα, και γίνεται χαμός. Στα χρυσόψαρα δε, που ρίχνω ψιλοκομένους γεωσκόληκες με φρέσκο ωμό σκόρδο το τσακίζουν
|
||||
|
||||
![]()
ναι,το σκορδο ειναι απτις τροφες "θαυματα" γιατι εχει πολλαπλα οφελη.
το ιδιο και η κανελλα Btw... (παντα ριχνω στα ενυδρεια μου ενα δυο ξυλλαρακια κανελλα ![]() οπως η σπιρουλινα εχει τρελλη διατροφικη αξια,και αρκετα αλλα φυσικα προιοντα. αν εχεις ορεξη για καπως "σχετικο" διαβασμα,κοιτα αυτο (σκορδο)http://unitproj.library.ucla.edu/bio...m?displayID=14 (κανελλα)http://unitproj.library.ucla.edu/bio...fm?displayID=5 και εχει κιαλλα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ Γιώργο
|
||||
|
||||
![]()
για κανελα δε ξερω δεν εχω δοκιμασει ποτε, αλλα την diy τροφη νομιζω την προτιμουν σαν καμια αλλη!! επισης τρωνε με ευχαριστηση οτι grindal πεσει κατω!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Μετά από 13 ημέρες μόνο με γαρίδες και μετά από ένα γενναίο κλάδεμα και αναδιάρθρωση των φυτών, επανήλθαμε στη ζούγκλα, οι γαρίδες κάνουν πάρτι και η βλάστηση οργιάζει, εύκολα φυτά βέβαια, αλλά χωρίς σταγόνα λίπασμα ή άλλου τρόπου λίπανσης, χωρίς CO2 και από φωτισμό μόνο με τα γνωστά λεντ ψυχρού λευκού , η ανάπτυξη των φυτών είναι πολύ καλή, και όλα αυτά χωρίς να ξέρω τι σημαίνει άλγη σε αυτό το ενυδρείο, πάρτε μια ιδέα πως έγινε
![]() ![]() δείτε πως ήταν στι1 18/1 και δείτε πως είναι στις 31/1
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-03-17 στις 22:43 |
|
|||
|
|||
![]()
τι τους ριχνεις βρε Τακη???? και απο που το παιρνεις να παμε να παρουμε και εμεις!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Μπραβο (plexiΤακη)και παλι ΜΠΡΑΒΟ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ φίλε mnck, μόνο φαγάκι (και μπόλικο)
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινουνε με 1000 τα φυτα
![]() οι γαριδες σιγουρα κανουν παρτι αλλα μηπως να εβαζες τιποτα πιο "αργο" μπροστα?μη γινει κουραστικο το κλαδεμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταλαβαίνω καλά από τις φωτογραφίες, η τριάδα Polysperma, Limnophila Sessiliflora και Leucocephala τι άλλο θα περίμενες φίλε μου Τάκη?!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δίκιο Πάνο, είπαμε να μεγαλώνουν αλλά αυτά οργιάζουν, σκέφτομα να βγάλω τη Sessiliflora και να βάλω cabomba caroliniana και καμιά κρυπτοκορίνα. Το συκεκριμένο ενυδρείο με αυτόν τον βυθό λειουργεί περιπου 8 μήνες και λειτουργούσε σαν "ξενώνας" λίγων ημερών και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλά ψάρια, από πλεκο και χρυσόψαρα μέχρι τα γκαπυ, και μάλλον το υπόστρομα είναι πλέον ενεργό μετά από τόσα, και τα φυτά το εκμεταλεύονται
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μικρός μου κύβος | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 19-01-14 00:26 |
αρρώστησε ο μικρός μου.... | pet | Bettas | 7 | 02-12-06 22:15 |
Μικρές απορίες | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-02-03 04:25 |
Μικρές απορίες ... | maddruid | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-01-03 13:35 |