|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον η προσαρμογη κρατησε 1 ωρα...εβαζα λιγο λιγο το νερο μεσα και στη μια ωρα τα εβαλα στο ενυδρειο...το νερο παντα ειναι στην ιδια θερμοκρασια στους 27 περιπου..και ξεχασα να αναφερω οτι μεσα εχω μικρα κουκουναρακια και ξερα φυλλα και οπως ειδατε κατω εχω λεπτοκοκκη ασπρη και μπεζ και εχω και 3 σαλιγκαρακια...Φύλλα βελανιδιάς = oak tree leaves και Κώνοι σκλήθρου = alder cones
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φυτεμενο το ενυδρειο σου?? γιατι λιγο η σχεδον λευκη αμμο...λιγο το εντονο φως ...+ το ταξιδι... θελουν την ησυχια τους τωρα..και λιγο χρονο μεχρι να συνηθισουν......
|
|||
|
|||
![]()
ναι ειναι βαζω μια φωτο να σας δειξω πως ειναι ολο..
|
|
|||
|
|||
![]()
θα μπορεσω μια που αναφερθηκατε στο ανοιχτο χρωμα του βυθου...μπορω να ριξω πιο σκουρω τωρα?το τωρα σχετικο τις επομενες μερες εννοω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα να αφήσεις τα φώτα σβηστά 1-2 μέρες χωρίς να ταίζεις και να ρίξεις μια δόση Api stress coat http://www.apifishcare.com/product.p...2#.Utlpa9JYlkg ή κάποιο άλλο αντι-στρες σκεύασμα.
Εύχομαι να συνέλθουν. (μην ανακατεύεις τον βυθό τώρα...αργότερα μπορείς να ρίξεις λίγο σκουρόχρωμο χαλικάκι) |
|
|||
|
|||
![]()
βασικα εκλεισα το φως και ειδα την θυληκια να τρωει...μακαρι να ειναι κατι απλο..
------------------------- και αυτο με το χαλικακι θα το κανω οσο πιο συντομα μπορω απλα πρεπει να βρω και να ειναι και στο ιδιο μεγεθος με αυτο που εχω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katm : 17-01-14 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα πλέον με τον βυθό... ΔΕΝ μπορείς να κάνεις πολλά και φυσικά ΔΕΝ χρειάζεται να ρίξεις χαλικάκι και μάλιστα σκουρόχρωμο.
Τα ραμιρέζι είναι μικρογεωφάγοι... κατά την άποψή μου, θα ήταν καλύτερα αν είχες επιλέξει εξ΄αρχής, πολύ ψιλή άμμο. Δώσε λίγο χρόνο στα ψαράκια να εγκλιματιστούν... και υπομονή (είναι η "βάση" στο χόμπι).- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πιθανο προβλημα με το sump....τι κανω;;;; | commandersotos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-08-12 23:04 |
πιθανο αυξημενο σιδηρο-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | akis7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-11 02:57 |
πιθανο dropsy;;;; | pkas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 03-05-11 14:44 |
Νew 60lt πιθανο προβλημα με λευκη αμμο. | vaspiou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-11-10 17:54 |
πιθανο προβλημα με τιγρακια... | LeF | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-11-09 23:04 |