|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και σε σενα φιλε!! Θα σου προτεινα να αγορασεις το Boyu διοτι κανει για τα λιτρα σου, γιατι αν ειδες στο EHEIM γραφει up to 45 litres δλδ μεχρι 45 λιτρα!! Απο την αλλη η EHEIM ειναι πιο αξιοπιστη σαν μαρκα.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Κ εγω πιστεύω πως το πρωτο (Boyu) θα κάνει καλύτερη δουλειά. Σχετικά με τα υλικά, πιστεύεις οτι θα είμαι καλυμμένος, ή, μήπως πρέπει να συμπληρώσω κάτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για εξωτερικό θα πρεπει να δώσεις παραπάνω λεφτά, προτιμότερο να κοιτάξεις κατι σε επώνυμο όπως Fluval ή Eheim. Αλλιώς κοιτάς στις αγγελίες, μπορείς να βρεις κάτι καλο εκει.
------------------------- Απο τα Fluval κοιτάς για το 106 ή το 206. Απο τα Eheim κοιτάς για τη σειρά Ecco Pro ή τη σειρά Classic. Προτιμότερο να δώσεις από τωρα παραπάνω χρήματα έτσι ώστε να σου μείνει, θέλει κάποια χρήματα το χόμπυ μας, ειναι δεδομένο αυτο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 16-01-14 στις 10:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για 60αρι ενυδρειο που το θελει και με 10 ευρω μια χαρα μου ακουγετε.
Γιατι δεν σκεφτεσε και για κανα εσωτερικο φιλτρακι; Και γω στο 60αρι το τρεχω με εσωτερικο Resun-magi380
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επανένταξη στο χόμπυ!
![]() Η γνώμη μου είναι ν' αποφύγεις τα εσωτερικά φίλτρα και να βάλεις εξωτερικό. Το κινεζάκι που δείχνεις μια χαρά μου φαίνεται για 11 λίρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι ανοιχτός σε όλες τις απόψεις....!!!! Απλά δν με νιάζει να ρισκάρω 20 ευρώ για το συγκεκριμένο φιλτράκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ (του φορουμ)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αλλα θα έχω θέμα με το καπάκι του ενυδρείου......
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH Controller το τον πάρω; | panos1972 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 03-05-11 14:25 |
τι λίπασμα να πάρω? | bouldoza | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 22-03-11 09:27 |
Tι λιπασμα να πάρω? | kalaxan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-11-09 12:36 |
θα τα πάρω τα τεύχη...δεν θα τα πάρω.... | CASPER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 20-05-07 23:02 |