|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
@takis ευχαριστω! ελπιζω... μου κανει εντυπωση οτι συνεβη τοσο γρηγορα αφου προστεθηκε αλατι.η ειναι συμπτωση;δεν ξερω.αποτι εχω διαβασει γεννανε κ σε γλυκο,και το δικο μου δε νομιζω οτι το λες υφαλμηρο ακομα,αλλα εχει μπει αλατι αρκετο...
δεν ξερω. @exelix οντως για ραβανι δε θα τολεγα.σαν πολλα δεν ξερεις εσυ; ![]() τι να ετοιμαστω;εχεις κανα ταψι εκει παλι; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλό να μας γεμίσεις με ψαράκια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατσε να δουμε ποσα θα επιβιωσουνε πρωτα.
δεν μπορουσε να συμβει χειροτερη μερα,θα λειψω απο αυριο μεχρι κυριακη.μεχρι τοτε βεβαια θαχουνε τα ψαρια να φανε,και αν καποια φτασουνε να τρωνε τροφη τοσο γρηγορα,εχει φαι μεσα το ενυδρειο αρκετο.στα φυτα,στη μος κλπ. θα δειξει.εχω κοψει και μεριδες σκουληκι να ριχνουν ενα τη μερα μεσα για τα μεγαλα,οποτε δεν πιστευω πως θα υπαρχει προβλημα. αν και δεν ειναι εποχη για διαιτα τωρα αλλα τεσπα. ------------------------- παντως η θυληκια καθεται κιαυτη στη φωλια,δεν τη διωχνει το αρσενικο. βλεπω επισης πως δεν θελουνε φως.εβαλα τη μικρη λαμπιτσα στην απεναντι γωνια μηπως τα βολευε να υπαρχει λιγο φως να βλεπουνε τα αυγα πιο ευκολα,και εφεγγε κατω.οσο ειχανε σκοταδι στη φωλια καθοντουσαν εκει.μολις τη γυρισα ελαχιστα κ επιασε πιο πολυ φως τη φωλια,φυγανε και πηγανε στο σκοταδι. και πριν βαλω τη λαμπα,ειδα οτι ο αρσενικος καθοτανε στη φωλια πισω δεξια στη γωνια,κ μολις ακουμπησα το τζαμι ελαφρα με το δαχτυλο κατω δεξια μπροστα εκει που ειναι η μος,πεταχτηκε η θηλυκια απτα φυτα να δει τι γινεται ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 15-01-14 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Καλή συνέχεια και περιμένουμε πολλά updates! Όταν γυρίσεις την Κυριακή μπορείς να ξεκινήσεις καλλιέργεια Artemia για να είσαι έτοιμος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
ειναι στο προγραμμα microworms σιγουρα,και υπαρχει σιγουρα και πολυ ινφουσορια στο ενυδρειο,οποτε αμφιβαλω οτι θα πεινασουνε.αλλα μαλον θα μπει και αρτεμια για ναχω κατι να ασχολουμαι ![]() αυτο το καλο εχουν αυτα τα ενυδρεια.υπαρχει παντα μπουφες στρωμενος κ δε χρειαζεται να ανησυχεις για τα μικρα ![]() το ιδιο συνεβαινε και στη λιμνη το καλοκαιρι,κ αυτο προσπαθησα να αντιγραψω βασικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο! ουριτσες
![]() ![]() Μηπως να κραταγες την αλατοτητα εκει που εισαι τωρα? Γιατι το οτι γενησαν μαλλον το γουσταρουν εκει, θεωρω παντα |
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.απτη μια γεννησανε σε τετοιο νερο οποτε ισως ειναι καλυτερα να μην το αλλαξω τωρα με τα μικρα(αν γεννηθουνε δηλαδη),απτην αλλη δεν ξερω μηπως περισσοτερο αλατι τους εκανε καλο.
θα δουμε,κατσε να γεννηθουνε πρωτα γιατι σε λιγο θα τα βγαλουμε και ολα αρσενικα ![]() ------------------------- το πρωι που σηκωθηκα πριν φυγω,δεν τα ειδα τα αυγα ![]() δεν προλαβαινα να ψαξω καλα να δω μηπως τα μετεφερανε.τωρα θα δω την κυριακη.μου φανηκε πολυ παραξενο παντως,γιατι δεν υπηρχε τιποτα.σαν να μη γεννησανε ![]() η τα μεταφερανε και δεν τα ειδα γιατι βιαζομουνα δεν κοιταξα,η το μονο αλλο που μπορω να σκεφτω,ειναι επειδη το νερο δεν εχει ακομα την αλατοτητα που υποτιθεται πρεπει να εχει,να μην τα κρατησανε. κοντεψα να σκασω το πρωι αλλα δεν προλαβαινα να ασχοληθω ![]() update την κυριακη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-01-14 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |