|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά φίλε plin
![]() Η συνέχεια: Μιας και δεν είχε τελειοποιηθεί το καπάκι μου ήρθε μια φλασία του τι θα κάνω το καλοκαίρι που θα βράζει ο τόπος? ![]() ![]() Πήρα το ποτηροτρύπανο (7,5 cm) και άνοιξα τρύπα για να μπορώ να το κλείνω τον χειμώνα να μην "φεύγει" η ζέστη αλλά και να μην έχω εξάτμιση του νερού. Στην συνέχεια έβαψα και απο την κάτω πλευρά το καπάκι και αφού στέγνωσε ξαναπέρασα την καλή μεριά ένα δεύτερο χέρι.Όσο περίμενα να στεγνώσει έβαλα τα πόμολα στα πορτάκια. Μόλις στέγνωσε το καπάκι έβαλα το πολυπόθητο τζάμι μας!!! ![]() Μια φωτογραφία του πως θα είναι σε τελικό στάδιο: Δυστυχώς βάζοντας το τζάμι έπρεπε να σταματήσω τις εργασίες για σήμερα αφού έπρεπε να κολλήσει καλά με το ξύλο.Οπότε για αύριο έμεινε να βάλω τα μεντεσεδάκια στα πορτάκια και να συνδέσω το ανεμηστηράκι με πρίζα.Μετά θα είναι πανέτοιμο για να μπει στο ενυδρείο μου ![]() Η συνέχεια αύριο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι και καλός αλλά και γρήγορος
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Τάκη!!!
![]() Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά που έχω ρίξει απο πολύ μικρός στο μαγαζί απέδωσε καρπούς!!! Βέβαια έχω και τα κατάλληλα εργαλεία σε αφθονία αλλιώς θα έπαιρνε πιο πολύ καιρό.Αμα είχα κάτσει και λίγο το μεσημέρι να βάψω τα ξύλα και νωρίς το απόγευμα να κόλλαγα το τζάμι τώρα θα το είχα ήδη εδώ...αλλά δεν πειράζει.. Τελικά ίσως το καλό πράγμα ΔΕΝ αργεί να γίνει χαχαχ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πιάνουν τα χέρια σου, βοηθάνε και τα εργαλεία, τα κάνεις όλα
|
||||
|
||||
![]()
Ναι γενικά θέλω να ασχολούμαι με κάτι δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος
![]() Θέλω να το φτιάξω όσο πιο ωραίο γίνεται το ενυδρείο μου.Νομίζω ότι το καπάκι θα συμβάνει και εκείνο σε αυτό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μάστορα! Ωραία δουλειά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκι ενυδρείου | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-08-10 16:14 |
Καπάκι ενυδρείου! | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-11-07 18:21 |
Καπάκι ενυδρείου | sexygirl01 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-10-07 08:51 |
Καπάκι ενυδρείου. | GC | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 08-06-04 20:19 |
Καπάκι Ενυδρείου | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-06-04 17:20 |