|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ...... αν και εχω χρεισιμοπειησα της σερα μεχρι στιγμης σιγα σιγα θα βαλω φλουρισ....
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι να αγορασω λιπασμα,δεν ριχνω μεχρι στιγμης τιποτα,μονο καλιο για αυτο που ειχα το προβλημα με τις τρυπες,σκεφτομαι να αγορασω το seachem Flourish...Τι λετε?ειδα και παραπανω το συνιστατε,καποιος αλλος κατι αρνητικο ισως?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι μια καλη επιλογει αλλα θελει προσοχη με την ποσοτητα και καθε ποτε θα βαζεις για να μην εχεις προβλημα με αλγες....
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα ειναι το flourish και μονο καλα λογια θα ακουσεις. Να βαζεις αρκετα λιγοτερο απο την προτεινομενη δοσολογια μονο, για να μην εχεις προβλημα με αλγες. Αν δεις πως τα φυτα σου χρειαζονται παραπανω, σταδιακα αυξανεις τη δοσολογια.
|
|||
|
|||
![]()
επισεις μου δωσανε δωρο δεν μπορω να το βρω στο ιντερνετ ειναι γερμανικο,Μονο γερμανικα γραφει επανω καπου να σας το δειξω ενα πολυβιταμινουχο ψαριων νομιζω ειναι υγρο σε μπουκαλακι οπως τα φαρμακα που παιρνουμε εμεις οι ανθρωποι και εχει βιταμινες Α(Ε672) , D3(E671) , B1 , B2 , B6 , C , NICOTINAMID , bentonit (e55)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω,3 echinodorus grandiflorus , 5 hygrophilia diformis 2 cabomba.να βαλω φλουρις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις. Αλλα σε μικρη δοσολογια και με τον καιρο βλεπεις τις αναγκες των φυτων.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φυτα | elefterios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-05-12 17:10 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-11 21:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |