|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 180 ml δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις γαλάζιο χρώμα, συνήθως έχουν τα βασικά χρώματα (ώχρα, κόκκινο, μπλε κλπ) που είναι σκούρα και θα πρέπει να πάρεις και άσπρο για να το φέρεις στην απόχρωση που θέλεις θα πρέπει να πάρεις και άσπρο σε 180 ml (αν υπάρχει, δεν είμαι σίγουρος). Μπορείς να ζητήσεις να σου φτιάξουν την απόχρωση που θες αλλά η μικρότερη συσκευασία είναι "του κιλού" 800 ml δηλαδή. Πέρσι το καλοκαίρι που έβαψα το παιδικό δωμάτιο 1 κουτί ριπολίνη νερού στην απόχρωση που την ήθελα έκανε γύρω στα 12 Ευρώ (από ότι κατάλαβα το κόστος έχει σχέση με την απόχρωση) γιατί το λευκό του κιλού έχει γύρω στα 9 Ευρώ. Επίσης να σου πω πως η ριπολίνη νερού είναι πιο ανθεκτική και αισθητικά καλύτερη αλλά είναι θέμα κόστους. Καλό είναι πριν τα βάψεις να καθαρίσεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα τζάμια γιατί ακόμα σε μια δακτυλιά το χρώμα δεν θα πιάνει εύκολα ή δεν θα πιάσει καθόλου.
------------------------- Παράθεση:
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 12-01-14 στις 19:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν μπορεις μη χρησιμοποιεις καθολου αυτο το ρημαδι, υπαρχουν κι αλλες λυσεις ... Εδω το κοινο νεφτι πευκου εχουμε αρχισει να το αντικαταστουμε με διαφορα αλλα πιο φιλικα πραγματα (πχ πορτοκαλελαιο)
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό συμφωνώ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Sump Πλατης | geogo | Φίλτρανση | 2 | 20-05-13 19:40 |
ΒΑΨΙΜΟ | La isla | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-04-13 15:13 |
βαψιμο πλατης | kwstas arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-07-11 08:41 |
βαψιμο φελιζολ | louk! | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 25-11-10 13:24 |
Διακοσμητικό πλατης ενυδρειου | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 08-10-10 21:04 |