|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ως εντελώς αρχάριος (ανίδεος θα έλεγα) όσο αφορά τις ασθένειες;
Η αμμωνία δεν έχει σαν σύμπτωμα το κοκκίνισμα (ίσως και αιμάτωμα) στα βράγχια των ψαριών; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μου φαινεται βλεπω και ick στη φωτο?τα ασπρα στιγματα που φαινονται στο ψαρι πως ειναι?σαν ασπρα μπιλακια μικρα,η αλλιως?
αν σου πεθανε καποιο επρεπε να τραβηξεις κοντινη φωτο απτο ψαρι εξω απτο ενυδρειο να το δουμε. το κοκκινισμα ειναι μονο εξωτερικα η και εσωτερικα στα βραγχια? το εχουνε ολα τα ψαρια η μονο αυτο που ψοφησε? οταν λες 6 φορες την εβδομαδα ταισμα,ποσο ταισμα εννοεις?μια φορα τη μερα η παραπανω? τα νιτρικα σου μου φαινονται λιγο περιεργα,αλλα μπορει και να μην ειναι προβλημα. τις αλλαγες νερου πως τις κανεις? βλεπω και το χρωμα του μπροστα ειναι ξεθωριασμενο.απτο κεφαλι μεχρι τη μεση περιπου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος με βραγχιοσκώληκες; | tepe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 03-12-13 02:01 |
κοκκινα βραγχια | βαγγελης καραγιαννη | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-03-08 05:59 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΒΡΑΓΧΙΑ | xenofon | Δίσκοι | 6 | 01-06-05 07:44 |
Αναπνεει με το ενα βραγχιο | Pritanis | Δίσκοι | 6 | 10-05-05 08:03 |
ΤΑ ΒΡΑΓΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΒΙΣ... | Pritanis | Δίσκοι | 6 | 15-04-05 21:25 |