|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που βλέπω φιλε μου .εινια κυκλοφορητής απλος..και οχι φιλτρο..ετσι ισως εξηγουνται τα αυξημένα νιτρικα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω δει αλλά απ' ότι μου έχει εξηγήσει (είναι συνάδελφος ο φίλος) έχει κάποια υλικά (βιολογικό - σφουγγάρια κτλ) σε κάποιο σημείο στο καπάκι. Εκεί ανεβαίνει το νερό περνάει από αυτά και τρέχει με φυσική ροή ξανά μέσα. Κάτι σαν κρεμαστό φίλτρο δηλαδή. Αμφιβάλω για την αποτελεσματικότητά του και δεν ξέρει ο άνθρωπος να μου εξηγήσει πόσο περίπου βιολογικό έχει ή γενικότερα τι υλικά υπάρχουν μέσα σε αυτή την σκάφη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
στόν 1 μήνα περίπου που έχω το ενυδρείο δεν έχω βάλει κάτι μέσα στο φίλτρο! Μήπως χρειάζεται να βάζω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη μας τρελαίνεις τώρα. Αφού λες ότι έχει βιολογικό υλικό (μακαρόνι), σφουγγάρια κτλ. Τι εννοείς;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικός θάνατος, 3 SAE. | kesanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-06-12 14:10 |
Θάνατος Guppy... | jimz | Ζωοτόκα | 13 | 29-10-09 14:10 |
Θάνατος Σκαλαριών | Jeepas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-06-08 17:14 |
Θάνατος Guppy... | giankyr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 23-01-08 15:42 |
Αιφνίδιος Θάνατος | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 06-06-07 13:13 |