|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο Τάκη το ενυδρείο. Ελπίζω να σου πάει καλά η Riccia. Είναι σχετικά εύκολη. Το μόνο πρόβλημα που ίσως σου δημιουργήσει, όπως σου είπα, είναι η τάση της, όχι να πιάνει πάτο όπως εμείς
![]() ![]() Καλή επιτυχία λοιπόν και πάλι συγχαρητήρια για το ενυδρείο!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update
και μία λεπτομέρεια η φυτομάζα αναπτύσεται ραγδαία, τα led τελικά κάνουν καλή δουλειά, σε εμένα τουλάχιστον αποδίδουν, υπάρχει βέβαια λίγη άλγη αλλά τώρα έκοψα τα λιπάσματα και μειώνεται, ίσως να έχω και πολύ φωτισμό, σκέφτομαι να αλλάξω τα 3-4 warm white με cool white, στο κύβο που έχω δίπλα και έχει μόνο cool white δεν υπάρχει ίχνος άλγης
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-11-17 στις 19:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου φίλε Τάκη!!!Πάντα πίστευα πως τα φυτεμένα είναι πολύ δύσκολα ενυδρεία!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα φυτεμένα θέλουν υπομονή και επιμονή και ένα από τα μυστικά είναι ο φωτισμός και το CO2 ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ευτυχώς που είναι πολύ φθηνά αυτά τα led ------------------------- Παράθεση:
Μάλλον είμαι πρωτοπόρος με τέτοιο τύπο led σε φυτεμένο. (Πρωτοπορία ε, ανακάλυψα το τροχό ή τη φωτιά ; ) ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-01-14 στις 21:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα λευκά led έχουν πολύ μικρή εκπομπή στο άνω άκρο του φάσματος (μπλε). Έχουν όμως μια κορυφή στο κάτω άκρο (κόκκινα) που είναι και αυτή που εκμεταλλεύονται τα φυτά. Τα άσπρα led θερμού λευκού διαφέρουν από τα φυσικού και ψυχρού λευκού στο ότι έχουν αυτή την κορυφή μεγαλύτερη. -------------- EDIT: τα έγραψα ανάποδα (με μπέρδεψε ότι ο οριζόντιος άξονας είναι μήκη κύματος)! Δείτε εδώ: http://www.electronicsweekly.com/new...hting-2012-11/ http://reefledlights.com/ledmytank/ http://www.cpukforum.com/forum/index...ic=48350&st=20 Τα ψυχρού λευκού δεν έχουν καθόλου κόκκινο. Τώρα μπερδεύτηκα. Δεν ξέρω πια ποιός τύπος είναι καλύτερος για φυτεμένα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |