|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι είμαι πολύ κοντά στο όριο , ίσος να αυξήσω λίγο την αναταράξει η να μειώσω το co2
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για εμένα αν δεν βλέπεις ύποπτη συμπεριφορά στα ψάρια (ιδιαίτερη παρατήρηση το βράδυ), έχει καλή ανάπτυξη στα φυτά σου και δεν έχεις επισκέψεις από άλγες, μην πειράζεις τίποτα. Η παραμικρή αλλαγή που μπορείς να κάνεις σε οποιαδήποτε παράμετρο του ενυδρείο (φωτισμός, λίπανση, CO2, σκληρότητες, συχνότητα/ποσοστό αλλαγών κτλ) μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες ή σε καταστάσεις που κάποιες φορές είναι μη αναστρέψιμες.
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω ph conroller .
οι μετρήσεις είναι με ph master για αυτό μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έχω στην παρατήρηση του ενυδρείου,όλες τις ώρες , παρόλα αυτά αύξησα λίγο την αναταράξει για λόγους ασφαλειας |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο στησιμο στα φυτά και φαινεται και καθαρο από άλγες κλπ...
Προσωπικά δεν μου αρεσει το λευκο υπόστρωμα προτιμώ να πιό σκούρα χρωματα γιατι αναδεικνυουν τα ομορφα χρωματα των φυτών, και δευτερον βάλε μια μαυρη πλάτη στο ενυδρειο θα δειχνει ακομα πιό όμορφο... Και πάλι μπράβο για τη δουλειά που έχεις κάνει.! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ κωνσταντίνε .
η άμμος ελπίζω πως θα καλυφθεί από τη Marsilea . η πλάτη είναι βαμμένη και το ενυδρείο σχεδόν κολλημένο στον τοίχο , έχω σκεφτεί για να το βάψω μαύρο αλλα πρέπει να γίνει μια σχετική αναστατώσει στο σπίτι οποτε το αφήνω |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο το θέαμα !!!!! Το μόνο που δεν μου πολύ αρέσει, είναι ο ανοιχτόχρωμος βυθός. Αυτά είναι γούστα βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχει γίνει ωραίο... απλά ΜΗΝ τολμήσεις και βάλεις σκαλάρια γιατί...
(εδώ κανονικά μπαίνει το γνωστό σε σένα εικονίδιο ... που όμως ΔΕΝ διατίθεται σε αυτό το forum) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, μπράβο, η υποβρύχια δε λήψη, άπαιχτη
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά !
σκαλάρια δεν βάζω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Φυτεμένο Lido 120 | nieous | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-12 21:56 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Το φυτεμένο κοινωνικό του Χρήστου :p | capetanakis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 01-08-08 21:25 |